MİNİKLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ ALDI

22 Mart Dünya Su Günü etkinliği ve kermes düzenleyen Bilecik Balahatun Anaokulu öğrencilerinin yöresel oyunları izleyicilerden büyük beğeni aldı.

22 Mart 2017 Çarşamba 11:45
2975 Okunma
MİNİKLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ ALDI
banner15

  22 Mart Dünya Su Günü etkinliği ve kermes düzenleyen Bilecik Balahatun Anaokulu öğrencilerinin yöresel oyunları izleyicilerden büyük beğeni aldı.

 

 

  Bilecik Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinlik ve kermese, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Balahatun Anaokulu Okul Müdürü Sevim Çalışkan, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermeste, hazırlanan yiyecekler ve el emeği göz nuru ürünlerin bulunduğunu belirtti.

 

 

 Çalışkan, “Velilerimizin bu tarz aktivitelere sahip çıkmaları bizleri gerçekten çok memnun ediyor. Çocuklarımız için iyi dilekler tutarak gerçekleştirmek üzere çıktığımız bu yolda kermesimize katkı sağlayan okul aile birliği başkanımıza ve üyelerimize, sınıf annelerimize, sınıf temsilcilerimize tüm velilerimize öğretmenlerimize ve okul müdür yardımcılarımıza katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

  Konuşmaların ardından etkinlik, Balahatun Anaokulunun Şirinler Öyle ve Kelebekler sınıfları tarafından ritm ve halk oyunları gösterileri ile devam etti. Etkinlik kermes için hazırlanan stantlarının kezilmesiyle sona erdi.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 22.03.2017 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle