MİNİKLER SPOR YAPTI

Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğrencileri, “Spor Yapalım, Sağlıklı Yaşayalım” projesi kapsamında yaptıkları sporla doyasıya eğlendi.

22 Ekim 2016 Cumartesi 05:30
892 Okunma
MİNİKLER SPOR YAPTI
banner15

       Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğrencileri, “Spor Yapalım, Sağlıklı Yaşayalım” projesi kapsamında yaptıkları sporla doyasıya eğlendi.

 

 

         Bahçelievler Anaokulu bahçesinde bulunda halı sahada, proje kapsamında öğretmenleriyle birlikte spor yapan anaokulu öğrencileri, hem sağlıklı yaşamın hem de spor yapmanın tadına vardılar. Proje kapsamında ilk etkinliğin Bilecik Edebali Stadında gerçekleştirildiğini anlatan Bahçelievler Anaokulu Müdürü Sevgi Uğurlu, "İkinci etkinliği Bahçelievler Anaokulu bahçesine Bilecik Belediyesi tarafından yapılan halı sahada gerçekleştirdik.

 

 

       Spor Yapalım, Sağlıklı Yaşayalım proje etkinliğimiz öğrencilerimizin motor becerilerinin gelişmiş, yaşıtlarına oranla vücudunu tanıyan, sağlıklı beslenip, spor yapan, öz güvenleri yüksek bireyler olarak ilkokula başlamalarını hedefliyoruz. Bugün projemizi kendi bahçemizde gerçekleştirdik. Çocuklarımıza hareketli yaşam alışkanlığı kazandırmak için oluşturduğumuz bu parkurlarda müzik eşliğinde spor yaparak doyasıya eğlendiler.

 

 

    Etkinliğimiz sonrasında da öğrencilerimize organik elma dağıttık. Bu güzel halı sahayı bizlere kazandıran Bilecik Belediyesine, bu projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, sağlıklı hareketli bir yaşam dilerim” dedi.

 

 

  Öte yandan yapılan aktiviteler sonrası anaokulu öğrencilerine elma dağıtıldı.

Son Güncelleme: 22.10.2016 05:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle