MİNİK ÖĞRENCİLERDEN AFRİN'DEKİ MEHMETÇİĞE ÖZEL VİDEO

Bilecik Balahatun Anaokulu öğrencileri tarafından Afrin’deki Mehmetçiklere destek amaçlı özel video hazırladılar.  

07 Mart 2018 Çarşamba 15:56
272 Okunma
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN AFRİN'DEKİ MEHMETÇİĞE ÖZEL VİDEO

Bilecik Balahatun Anaokulu öğrencileri tarafından Afrin’deki Mehmetçiklere destek amaçlı özel video hazırladılar.  


  “Çocukluğumun Afrin Kahramanları” projesi kapsamında Bilecik Balahatun Anaokulu olarak Afrin’deki kahraman ordu için okul personelleri ve velilerle birlikte hazırlanan bere, eldiven, baskılı atlet ve askerlere özel video hazırlayarak Bilecik 2. Jandarma Tugay Komutanı Tanju Selçuk Yücel ‘e teslim ettiler. 


  Konuyla alakalı açıklama yapan Bilecik Balahatun Anaokulu Müdürü Sevin Çalışkan, “‘Çocukluğumun Afrin Kahramanları’ projemiz kapsamında Bilecik Balahatun Anaokulu olarak Afrin’deki kahraman ordumuz için okulumuz personelleri ve değerli verilerimiz ile birlikte bere, eldiven, baskılı atletlerimizi ve askerlerimize özel hazırladığımız videomuzu göndermeye hazır hale getirip Bilecik 2. Jandarma Tugay Komutanı Tanju Selçuk Yücel ‘e teslim ettik. Tugay komutanımıza ve kıymetli askerlerimize bizleri misafir ettikleri için teşekkür ederiz. Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 07.03.2018 15:58
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle