MİNİBÜSLERE GİRİP PARALARI ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

MİNİBÜSLERE GİRİP PARALARI ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

11 Nisan 2014 Cuma 14:16
2546 Okunma
MİNİBÜSLERE GİRİP PARALARI ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

Bilecik'te minibüslerin camlarını açarak içerisinde bulunan paraları çalan hırsız yakalandı.

Bilecik'te 07/08 Nisan 2014 tarihinde 5 minibüsün camları zorlanmış, 3'ünden ise para çalınmıştı. Olay gecesi park halindeki minibüslerin kelebek camlarını açarak minibüs içerisine giren hırsız, 11 M 0016 plakalı Hasan Kösem'in, 11 M 0091 plakalı İsmail Kılıç'ın, 11 M 0024 plakalı Mehmet Değirmenci'nin minibüslerinde bulunan bozuk paraları almıştı. Aynı gece 11 M 0112 palakalı Ali Üzmez'in ve 11 M 0088 plakalı Ali Sağlam'ın minibüslerine de girmeye çalışmış ve camlarını açamadığı için girememişti. 

Emniyet Ekiplerinin çalışmaları neticesinde, minibüslerin üzerinde bulunan parmak izlerinin, 1995 doğumlu evli ve 1 çocuk babası olan F. U. ait olduğunu belirlendi. Dün akşam 21:00 sularında Hürriyet mahallesindeki evinin önünde Polis ekiplerince yakalanan U., bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanara ezaevine gönderildi.

İha Muhabirinin sorularını yanıtlayan M Plakalı Minibüscüler Derneği Başkanı Erol Düzgün yaklaşık olarak bir aydır minibüscü arkadaşlarının araçlarına girildiğini belirtti. Düzgün, "Son olayla birlikte artık çalışmalarımızı bizde hızlandırdık ve yakalanması için Emniyete başvuruda bulunduk. Onlarada çok teşekkür ederiz kısa bir zaman içerisinde yakaladılar. Fakat biz bu hırsızın bir kişi değil daha fazla kişiden oluştuğunu tahmin ediyoruz. Bazı arkadaşlarımız son zamanlarda minibüslerinin etrafında dolanan bir otomobil görmüşler. Polis memurlarımız bunu araştıracak eğer ki ekip işi ise onlarıda yakalayacaklar" dedi.

Dernek Başkanı Erol Düzgün'ün konuşması videomuzda.

Son Güncelleme: 11.04.2014 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle