“MİLLETİMİN DE VEKİLLİĞİNİ YAPMA ŞERİFİNE NAİL OLMAK İSTİYORUM”

AK Parti Bilecik İl Başkanlığına adaylık başvurusu için giden Karakoyun, başvurusunu İl Başkanı Kadir Bayrak’a teslim etti.

17 Şubat 2015 Salı 12:01
2607 Okunma
“MİLLETİMİN DE VEKİLLİĞİNİ YAPMA ŞERİFİNE NAİL OLMAK İSTİYORUM”

AK Parti Bilecik İl Başkanlığına adaylık başvurusu için giden Karakoyun, başvurusunu İl Başkanı Kadir Bayrak’a teslim etti. 

 

 

Başvuru sonrası açıklama yapan Niyazi Serhat Karakoyun, AK Parti ile ilk bağının 14 Ağustos 2001 tarihinde partinin kuruluşu ile birlikte olduğunu belirtti. Karakoyun, “İstifam gerçekleşmeden önce de Söğüt İlçe Başkanlığı'nda Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı Yardımcılığı görevlerinde bulundum.

 

 

Neden Milletvekili aday adayı olduğum hususunda ise birden fazla sebebim bulunmaktadır. Öncelikle bana ilham veren ecdadımız Ertuğrul Gazi, Şeyh Edebali, Dursun Fakıh ve isimleri saymakla bitmeyecek muhterem zatların yaşadığı yere ve ebetteki yeni Türkiye'ye tüm enerjim ile hizmet etme arzumdur” dedi.

 

  “MİLLETİMİN DE VEKİLLİĞİNİ YAPMA ŞERİFİNE NAİL OLMAK İSTİYORUM”

 

  Diğer bir nedenim ise, mesleki manada birçok kişi ve kurumun hali hazırda vekilliğini yapmakta olduğunu belirten Karakoyun, “Milletimin vekilliğini de yapma şerefine nail olmak istiyorum. Milletimizin sorunlarına bugüne kadar edindiğim bilgi ve tecrübe yapmış olduğum tetkikler neticesinde faydalı olacağımı düşünüyor olmam da Milletvekili olma istediğimi pekiştirmektedir. Öte yandan elbette ki ömrü veren Allah'ın hikmeti sual olunmaz fakat tek devlet yolunda hizmet edebileceğim ve enerjimin tümünü milletime ayırabileceğim uzun zamanımın olduğu düşüncemdir. Bu noktadan hareketle ve mensubu olduğum AK Parti'nin siyasi anlayışı, genç nesile vermiş olduğu önem, insanlar arasındaki statü farkının olmaması beni bu başvuruda bulunma konusunda ziyadesi ile cesaretlendirmiştir.

 

 

Almış olduğum bu cesaretin üzerine yakınlarımla yapmış olduğum istişareler neticesinde de Milletvekili aday adaylığı için başvurma kararı aldım. Milletvekili adayı olmak maksadı ile başvurmuş diğer dava arkadaşlarım ile her ne şart altında olursa olsun yani şahsımı aday olarak belirlerler veya belirlemezler. Yolumuzun bir ve uzun olduğunu belirtmek isterim. Zaman doğup doyduğum topraklara, vatana borcunu ödeme ve hizmet zamanıdır. Vatanımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum ”dedi.,

 

 

  AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak ise; aday adaylığı başvurusunun bu üçüncü gününde bugün iki tane aday adayı başvurusu alacaklarını belirtti. Bayrak, “Bir arkadaşımız Söğüt'te avukatlık yapan meslektaşımız. Niyazi Serhat Karakoyun kardeşimiz. Diğer kardeşimiz, işçi kardeşimiz Hasan Kan. Ben her zaman olduğu gibi aday adaylığının başta kendi şahıslarına, ailelerine memleketimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

  Başvuruya, il başkanının yanı sıra, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz ve partililer katıldı.

Son Güncelleme: 17.02.2015 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle