MHP’NİN YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi' nde MHP Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi.

15 Şubat 2015 Pazar 14:18
3552 Okunma
MHP’NİN YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde MHP Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. Tek aday olan Ahmet Gürses 277 delegenin oyunu alarak MHP'nin yeni il başkanı oldu. 

 

 

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde, saat 13:00'de başlaması beklenen kongreye katılımcıların salonu doldurmasının beklenmesi nedeni ile saatler 13:30’u gösterirken başlandı. Çok sayıda katılımcı kongrede yerini aldı.

 

 

Kongre Kazakistan Karasu Belediye Başkanı Askat Mülkübayoğlu’ nun Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’ya kırbaç hediye etmesi ile renkli görüntülere sahne oldu.

 

 

Kongreye konuk olarak Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Kazakistan Karasu Belediye Başkanı Askat Mülkübayoğlu, Türk Halkları Medeniyeti Vakfı Genel Başkanı Ahmet Dağduran ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

 

Divanın oluşturulmasıyla başlayan kongrede mevcut yönetim ibra edildi. Kürsüye sırasıyla MHP İl Başkan Adayı Ahmet Gürses, Kurucu İl Başkanı Ertığrul Açıkgöz, Ülkücü İşçiler Derneği adına Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Nazmi Erdem, Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker ve Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak geldi. 

 

 

Konuşmacıların görüşlerinin sona ermesinin ardından gerçekleşen oy verme işleminde Kongreye tek aday olarak giren  yaşındaki Ahmet Gürses 277 delegenin oyunu alarak MHP'nin yeni il başkanı oldu. 

 

 

 

AHMET GÜRSES’ İN YÖNETİM LİSTESİ VE O LİSTEYE GİREN İSİMLER

 

İL DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELERİ

 Mustafa Karacaovalı, Kemal Mercan, Ali Akkoyun, Nazif Peri, Yaşar Akarsu, Ekrem Aydın, Yücel Önsöz.


ÜST KURUL DELEGELERİ ASİL ÜYELER

 Ahmet Gürses, Mustafa Aydemir, Mehmet Karuk, Ali İslah, Metin Şirin, Ender Metin, Halil Aydoğdu.


YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ 

 M. Tevfik Sarı, Fikret Altınışık, Ahmet İşlek, Arzu Gümüş Filoğlu, Mehmet Baş, Yılmaz Çevik, Hasan Şafak, Selman Aydeniz, Bayram Yaman, Kadir Milayim, Soner Hızlı, Mehmet Köse, M. Fazlı Güner, Erdoğan Genç, Hakan Yavuz, İslam Arar, Mustafa Bayın, M. Hasan Geyik, Fevzi Duman, Nesrin Buldu, Recep Çabuk, Kürşat Genç, Aydın Göksu, İbrahim Koşuk, Metin İpek, Hasan Yıldırım, Cem Çevik, Hüseyin Güler, Sabahat Bozkurt, Mehmet Büber, Fatih Yaşar, Huriye Esen, Nurettin Erkan, Saim Algın, Raymiye Yılmaz, M. Sadık Kaya, Emine Toku.

Son Güncelleme: 15.02.2015 14:18
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMHPIlbaşkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlker şahbaz 2023-02-18 22:20:16

İnsanlık tarihi ve dünya barışı için MHP bir fikir ve doktirin olmuştur kapital ve manevi düşmanlığı ile başlamış tek parti MHP dir ve bu savaş daha sonra Haçlı Hilal savaşı daha sonra sağ sol savaşı ile bitmiştir Allah milli örf adet yüce vatan ile kızılelma turan Türklük ülküsü davası ile MHP cevabı sandıkta verecektir MHP onur şuur gururdur MHP sancaktır ahlaktır iman gücüdür selamlar sevgiler saygılar hayırlı akşamlar diliyorum abilerim değerli ülküdaşlarım lütfen uyanık olun vatanı böldürtmeyin teşekkür ederim iyi günler diliyorum Allah rahatlık versin

banner22

resim yükleresim yükle