MHP’ YE GENÇ VE DİNAMİK ADAY

15 Şubat 2015 Pazar günü yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanlığı Başkanlığı seçimlere Ahmet Gürses adaylığını açıkladı.

03 Şubat 2015 Salı 08:34
2228 Okunma
MHP’ YE GENÇ VE DİNAMİK ADAY
banner15

15 Şubat 2015 Pazar günü yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanlığı Başkanlığı seçimlere Ahmet Gürses adaylığını açıkladı.

 

 

  Konu hakkında yazılı açıklama yapan Ahmet Gürses, mensubu olmaktan her zaman şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partimin yetkili organları, Bilecik İl Kongresinin 15 Şubat 2015 tarihinde yapılması için gerekli kararı aldıklarını belirtti. Gürses, “Aldığım siyasi terbiye gereği ve sorumluluk sahibi bir ülkücü olarak, bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev yaptığım partimin tabanı ile istişare ettim. Parti tabanımızın da talebi doğrultusunda, MHP Bilecik İl Başkanlığına Aday olmaya karar verdim. Bizler Ülkücü hareketin temsilcileri Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak, rahmetli Başbuğumuzdan aldığımız Türk milliyetçiliği bayrağını, göklerde tertemiz ve başımız dik bir şekilde dalgalandırmaya devam edeceğiz. 

Bu sinsi kuşatmayı yaracağız. Türk milletini düştüğü darboğazdan kurtaracağız. Fatih, Bizans'ın zincirlerini nasıl aştı ise biz de milliyetçiliğin etrafındaki zincirleri kıracağız. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş bize, Allah'a olan inancın, devlete olan bağlılığın, millete olan itimadın birbiriyle nasıl çatışmadan, ahenk içinde bulunacağını göstermiştir. Bu büyük liderin, devlet ve dava adamının ülkücüleri ve hedefleri doğrultusunda azim ve kararlılıkla yürüyenler olarak, ülkemizin ve insanlarımızın birlik ve dirliği için dünya durdukça mücadelemiz sürecektir” dedi.

 

  TEK BAŞINA İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ AZİM VE KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ

 

  Türkiye'nin sorunlar yumağından kurtulması için tek yol kaldığını belirten MHP Bilecik İl Başkan Adayı Ahmet Gürses, “O da Milliyetçi Hareket Partisi iktidarıdır. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin liderliğinde, partimiz tek başına iktidara gelecek, ülkemiz insanının kabusu kalmayacak, Türkiye hoşgörü, uzlaşma ve huzur içinde geleceğe yönelecektir. Her zaman seviyeli, ilkeli, tutarlı siyaset ile Türkiye'mizin, 21. yüzyılda lider ülke olma hedefine bayraktarlık yapacak, tek başına iktidar yürüyüşümüzü, azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi, büyük Türk Milletinin birliğinin ve dirliğinin sigortası olmaya devam edecektir. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. Bir millet uyanacak, Türkiye'nin kalbi MHP'den atacak. Ne mutlu Türk'üm diyene” dedi.

Son Güncelleme: 03.02.2015 08:34
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAdayMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle