MHP GENEL BAŞKAN ADAYI SİNAN OĞAN BİLECİKLİ ÜLKÜCÜLERLE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkan Adayı Sinan Oğan Bilecikli Ülkücülerle buluştu.

27 Mart 2016 Pazar 06:33
1546 Okunma
MHP GENEL BAŞKAN ADAYI SİNAN OĞAN BİLECİKLİ ÜLKÜCÜLERLE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkan Adayı Sinan Oğan Bilecikli Ülkücülerle buluştu.

 

 

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan'ın Bilecik'teki ilk durağı Bilecik Söğüt Ertuğrulgazi Türbesi oldu. Ertuğrulgazi Türbesi ziyaretinden sonra Bilecik Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret eden ve orada dua eden Oğan, daha sonra Bilecik Kent Ormanı'nda Bilecikli Ülkücüler ile buluştu.

 

 

     Büyük bir kalabalıkça karşılanan Oğan konuşmasına ''Haksız hukuksuz yere görevden alınan başkanımıza ve yönetimine desteğimizin devam ettiğini, devam edeceğini göstermek için geldik.'' diyerek başladı. Sözlerine devam eden Oğan, aynı zamanda unutulmuş olan istişare kültürümüzü yendien hayata geçirmeye geldik. Malumunuz MHP'nin 1 kasım seçimlerinden sonra yaşamış olduğu süreç 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki o süreçte 2 milyona yakın kaybedilen oy kaybı 80 olan milletvekili sayısının 40 a düşmesi MHP'de artık bir kan değişimine ihtiyaç olduğunu ortaya koymuştur.

 

 

Bu anlamda ilk itiraz bizim tarafımızdan yapılmış ve bir değişim kaçınılmaz ve bu değişimi gerçekleştirmek için bütün Türkiye'yi dolaşacağız. Bütün ülküdaşlarımızla kucaklaşacağız. Ve bu değişimi gerçekleştireceğiz diye yola çıktık. Bu konuşmalar ülkücülerin sesini kısamaz. Mecliste 60 kişi üzerimize geldi sesimizi kısamadı.

 

 

Bu konuşmalar, bu yorgunluklar da tatlı yorgunluklar dolayısıyla sesimizi kısamayacak. Ne diyor Şeyh Edebali Hazretleri 'İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın' diyor, arkadaşlar bizim aslında başarımızın altındaki veya başarımızın anahtarı aslında budur.

 

 

''SON 8 AYDA 430 ANA AĞLADI''

 

Son zamanlarda insanlığı unuttuk biz. İnsanın olmadığı yerde, insanlığın yaşatılmadığı yerde siyasetin devletin bir anlamı zaten kalmıyor. Son günlerde maalesef ki insanımız, anamız, evladımız ağlıyor, çocuklarımız babasız kalıyor. Analarımız ağlamaya devam ediyor ve her gün ağlamaya devam ediyor. İnsanlarımız evlat acısı, çocuklarımız baba acısı yaşıyor. Peki ne oldu ? Bugün terörle mücadele ediliyor ama nasıl oldu biz bu aşamaya geldik ?

 

 

Hani düne kadar ne söyleniyordu arkadaşlar 'Analar Ağlamayacak' deniyordu. Son 8 ayda yaklaşık 430 ana ağladı. 430 baba evlatsız kaldı. Şuanda sayısını ifade edemeyeceğimiz sayıda sözlü,nişanlı,gelin olmuş kızlarımız dul kaldı. Çocuklarımız babasız kaldı. Analarımız her gün ağlıyor. Ve maalesef ki bu mücadelede son günlerde şehit sayısı inanılmaz ölçüde arttı. Elbette terörle mücadele ediyoruz can kaybımız olacaktır ancak 8 ayda 500e yakın vatan evladı çok yüksek bir rakam, kabul edilebilir bir rakam değil.

 

 

''KURULTAYIN ARDINDAN İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZ GERÇEKLEŞECEK''

 

 Malumunuz 8 Nisan'da partimizle ilgili kurultay süreciyle ilgili mahkeme görülecek. Bununla ilgili mahkeme bütün evraklarını, bütün işlemlerini tamamlamış durumdadır. Allah nasip ederse biz inanıyoruz ki Türk adaleti en doğru kararı verecektir. 8 Nisan'dan sonra mahkemenin müsdet kararı vereceğine inanıyoruz ve 1 ay içinde de kurultayımızın yapılacağını düşünüyoruz arkadaşlar.

 

 

O kurultayın gerçekleşmesinin ardından da Allah nasip ederse inşallah arkadaşlar iktidar yürüyüşümüz gerçekleşecektir. Bunun için önümüzde sadece ve sadece 8 Nisan'da gerçekleşecek mahkeme ve kurultayımızın gerçekleşeceği 1 ayımız vardır. İnanıyorum ki bu kurultay süreci 2019 sürecinde Türk Milliyetçilerine 1 ülkücü cumhurbaşkanı, 1 ülkücü başbakan, 1 ülkücü meclis başkanı getirecektir.

 

 

''HİÇ BİR ARKADAŞIMIZI DIŞARIDA BIRAKMAYACAĞIZ''

 

 Bu sebeple de ilk bayrağı açan bir kardeşiniz olarak huzurunuzda şu sözü veriyorum ki genel  başkan seçildiğimde bugün bende varım diyen her arkadaşımızı en muteber görevle görevlendireceğiz. Hiç bir arkadaşımızı dışarıda bırakmayacağız. Bizim Cumhurbaşkanı adayımıza da ihtiyacımız var, meclis başkanı adayına da ihtiyacımız var, Dış işleri Bakanı adayına da ihtiyacımız var, bakanlara da ihtiyacımız var.

 

 

Dolayısıyla da Genel Başkanlık sürecinde aday olan her arkadaşımızın bir tek tanesini bile dışarıda bırakmayacağız. Şimdiye kadar partimizden ne kadar küsmüş, küstürülmüş gitmiş arkadaşımız varsa hepsini geri çağıracağız. Biz Bilecik'te ev sahibiyiz. Çünkü Bilecik'te binamız bize ait. Genel Başkan olduğumuzda her ilimizde teşkilatlarımız, ülkü ocaklarımızın bulunduğu binalar bizlere ait olacak.

 

 

''AK SAKALLILAR MECLİSİMİZİ OLUŞTURACAĞIZ''

 

 Partimize ömrünü vermiş ak saçlılar için ak sakallılar için, Ak Sakallılar Meclisimizi oluşturacağız. Bu bizim partimizin en üst yönetim organı olacaktır. Türk töresinde de var olan Ak Sakallılar meclisi gerektiğinde de Genel Başkanı karşısına alıp öğüt, nasihat verecektir. Bu sürecin sonu Allah nasip ederse başarıdır. Bunun için arkadaşlar Türk Milliyetçilerinin iktidar olma sürecinde yılmayacağız, yıkılmayacağız ve Allah'ın izniyle de başaracağız.

 

 

    Öte yandan, MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan'ın konuşmasından sonra görevden alınan İl Başkanı Ahmet Gürses Oğan'a Bilecik Osmanlı armasının bulunduğu bir tablo hediye etti. 

 

Son Güncelleme: 27.03.2016 06:33
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMHPGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle