MHP BİLECİK MİLLETVEKİLİ BAHATTİN ŞEKER'DEN TAZİYE

İstanbul Esenyurt’ta MHP seçim bürosu açılışında yapılan hain saldırı sonucu “Yusufiyeli” Cengiz Akyıldız’ın şehadeti sebebiyle;

27 Ocak 2014 Pazartesi 10:30
1414 Okunma
MHP BİLECİK MİLLETVEKİLİ BAHATTİN ŞEKER'DEN TAZİYE
banner15
  Hain ve kalleş saldırı sonucu şehit olan, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin yakından tanıdığı ve sevdiği cefakar dava adamı, ömrünün en güzel yıllarını 12 Eylül zindanlarında geçirmiş olan,inancı,samimiyeti,ahlakı ve güler yüzüyle, genci yaşlısı herkesin takdirini kazanan değerli kardeşimiz, basın emekçisi, bir güzel insan “Yusufiyeli” Cengiz Akyıldız şehit oldu. 
  Başta çok kıymetli eşine ve çocuklarına, sevenlerine, dostlarına, gönüldaşlarına ve bütün Milliyetçi-Ülkücü Harekete Cenab-ı Allah’tan sabır diliyorum; hepimizin başı sağolsun. Bu kahpe saldırıda yaralanan kıymetli dava arkadaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Acımız, üzüntümüz ve öfkemiz tarifsizdir. 
 İstanbul’un ortasında gerçekleşen bu hain ve kahpe saldırıyı yapanlar derhal bulunmalı, bu saldırı kesinlikle en ince detayına kadar araştırılmalı, bu saldırının parçası olan her unsur aydınlığa kavuşturulmalı ve bu olayda karanlık hiçbir nokta kalmamalıdır. Bu olayın faillerinin bulunup cezalandırılması; bütün yetkili kişilerin boynunun borcudur, bu karanlık olayın vebali makam, yetki ve sorumluluk sahiplerinin üzerindedir. 
 Türk demokrasi tarihine bir kara leke olarak geçen bu olayın; mensubu olduğumuz camiayı hedef aldığı bariz bir şekilde görülmektedir. Kanımız akmış, canımız yanmış ve bir dava arkadaşımız toprağa düşmüştür. Ne söylesek azdır. Ne anlatsak tarifsizdir. Acımızın bir nebze olsun dinmesi için, bunu yapanlar derhal ortaya çıkarılmalıdır. 
 Bu olayla birlikte değinmek istediğim bir önemli husus da, ulusal basın ve medya kuruluşlarının ilgisizliği, duyarsızlığı ve olayı aktarmaktaki uyuşuk yaklaşımıdır. Böylesine hain bir saldırıda, üstelik kendisi de bir “basın emekçisi” olan aziz şehidimizin haberi, sevenleri ve gönüldaşları tarafından sosyal medyada duyurulup, büyük yankı uyandırmış olmasına rağmen; basit bir olaya bile “canlı bağlanan” ulusal basınımızın önde gelen kuruluşları adeta suskun kalmayı tercih etmiştir. Bu da, camiamızın mensuplarını daha da yaralamıştır. Böylesine hain bir saldırıda, herkesin yürekli olmasını, duyarlı olmasını ve halkımızın doğru bilgilendirilmesini beklerdik. 
 Bu vesileyle; bir kez daha dualarla uğurladığımız aziz şehidimiz Yusufiyeli Cengiz Akyıldız’a Yüce Allah’tan rahmet diliyorum, kabri nur, mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağolsun.

Ne mutlu Türküm diyene!

                                                                                                                                             Bahattin ŞEKER
                                                                                                                                        MHP Bilecik Milletvekili        

Son Güncelleme: 27.01.2014 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle