LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN DUYARLI DAVRANIŞ

Pazaryeri Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesinde toplanan mavi kapaklar amacına ulaştı.

07 Haziran 2014 Cumartesi 06:35
1682 Okunma
LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN DUYARLI DAVRANIŞ

Pazaryeri Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesinde toplanan mavi kapaklar amacına ulaştı.  

  Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesinde toplanan mavi kapaklar sonucunda alınan 3 tane tekerlekli sandalye alındı. Okul toplantı salonunda düzenlenen tören ile 2 ihtiyaç sahibine tekerlekli sandalyeleri verildi.

 

 

 Törende bir konuşma yapan Dünya Engelliler ve Dostları Gelişimi Derneği Bilecik Şube Başkanı İbrahim Püsgüllü, lise öğrencilerinin göstermiş olduğu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Püsgüllü, “ Bizler için önemli olmayan bazı şeyler Engelli arkadaşlarımız için çok önemli olabiliyor. Toplum olarak üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirsek bazı insanların hayatı değişebiliyor. Burada lise öğrencileri sorumluluklarını gösterip mavi kapak toplamışlar, 2 engelli arkadaşımız onların sayesinde tekerlekli sandalyelerine kavuştular. Bu toplumsal davranışları tüm halkımızın duyarlılık içinde  davranmasını bekliyorum “ dedi.

  Yapılan törene Okul Müdürü Kazım Velioğlu, Dernek Başkanı İbrahim Püsgüllü, engelli aileleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

 

Son Güncelleme: 07.06.2014 06:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle