LİSE ÖĞRENCİLERİ RESİM SERGİSİ

Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından resim sergisi düzenlendi.

10 Haziran 2015 Çarşamba 04:09
1825 Okunma
LİSE ÖĞRENCİLERİ RESİM SERGİSİ

Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından resim sergisi düzenlendi.

 

 

 Bilecik İl Kültür Turizm Müdürlüğü’ne ait sergi salonunda düzenlenen resim sergisine Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgün, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

 

 

 Sergide açılış konuşmasını yapan Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Tay, serginin amacının okul öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmaların başta halka ve velilere sergilenmesini sağlamak olduğunu belirtti. 

 

  

 Tay, “Daha önceki süreçte okulumuzda bu anlamda herhangi bir çalışmanın yapılmadığını biliyorum. Bu bizim için bir ilk oldu. Bizim öğrencilerimiz öğretmen lisesi öğrencilerimiz sadece akademik anlamda belli becerilere sahip şeklinde bir yargı var. Onun dışında biz şunu göstermeye çalıştık. Bizim öğrencilerimiz hem müzik anlamında hem de resim yeteneği olan çocuklarımız en büyük göstergesi de bu oldu. Çok güzel bir sergi olduğunu düşünüyorum. Eserler tek kelimeyle bir şaheser” dedi.

 

  

  Konuşmanın ardından protokol üyeleri ve veliler tarafından açılan resim sergisi gezilerek program sona erdi.

 

 

Son Güncelleme: 10.06.2015 04:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle