''Kur'an-ı Kerim'i Okumak ve Anlamak'' konulu konferans

Bilecik Belediyesi ve Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen,'Kur'an-ı Kerim'i Okumak ve Anlamak'' konulu konferansa katıldı.

23 Ocak 2014 Perşembe 13:35
1288 Okunma
''Kur'an-ı Kerim'i Okumak ve Anlamak'' konulu konferans
Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, İlahiyatçı Abdurrahman Katlan, "Allah'ın İnsanlığa Son Mektubu Kuran" konulu konferans verdi.
 
 Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mehmet Akif İlkokulu öğrencisi Sümeyye Gül'ün şiir okumasıyla başlayan programda, Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Fatih Öncü, derneğin faaliyetlerinden ve Kuran-ı Kerim'in doğru okunması ve anlaşılmasına yönelik gerçekleştirilen yarışma ve kampanyalara ilişkin bilgi verdi.
 
 Programda, Bilecik Belediye Başkanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilen programda, "Okuduk mu?" adlı kısa film gösteriminin ardından, ilahiyatçı Abdurrahman Katlan,"Allah'ın İnsanlığa Son Mektubu Kuran"konulu konferans verdi.
   Konferansın ardından, Kuran'ın Anlamıyla Buluşmak Platformu ve Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından ülke genelinde düzenlenecek olan Kuran Meali Bilgi Yarışması'nın tanıtımı ve animasyon kısa film gösterimi yapıldı.
   Belediye Başkanı Selim Yağcı, program sonunda, programı hazırlayan ve emeği geçenlere teşekkür ederek, gerçekleştirilen programda Kur'an-ı Kerim hakkında faydalı bilgiler elde ettiklerini belirtti. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nin her yönüyle faydalı bir programa ev sahipliği yaptığını sözlerine ekleyen Başkan Selim Yağcı, İlahiyatçı Abdurrahman Katlan'a, üzerinde Osmanlı arması bulunan tabak hediye etti.
 Konferansa Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milliyetçi Hareket Partisi  Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Turgut  ve çok sayıda vatandaş izledi. 

Son Güncelleme: 23.01.2014 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle