KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI AVCI BİLECİK'TE SÜNNET DÜĞÜNÜNE KATILDI

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bilecik’te yeğeninin çocuklarının sünnet düğününe katıldı.

14 Ağustos 2016 Pazar 08:41
4474 Okunma
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI AVCI BİLECİK'TE SÜNNET DÜĞÜNÜNE KATILDI

     Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bilecik’te yeğeninin çocuklarının sünnet düğününe katıldı.  

 

 

      Bilecik doğumlu olan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, ablası Şükriye Bayrakçının torunları Ömer ve Emir Berat’ın Gökkaya Park’ta düzenlenen sünnet düğününe katıldı.

 

 

    Büyük bir görkemle gerçekleşen sünnet düğününe AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, belediye ve il genel meclis üyeleri, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

    Görkemli sünnet düğününde eğlence en üst doruklara çıktıktan sonra Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Bilecik’ten ayrıldı.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 14.08.2016 08:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle