KÖSE, “ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BİLECİK MERKEZ’DE İLK MÜRACAAT EDEN KİŞİ BEN OLMUŞUM”

Bilecik Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Fevzi Köse gönüllü asker olmak için Milli Savunma Bakanlığa bağlı Bilecik Askerlik Şubesi Başkanlığına müracaatta bulundu.

25 Ağustos 2015 Salı 09:44
1825 Okunma
KÖSE, “ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BİLECİK MERKEZ’DE İLK MÜRACAAT EDEN KİŞİ BEN OLMUŞUM”

 Bilecik Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Fevzi Köse gönüllü asker olmak için Milli Savunma Bakanlığa bağlı Bilecik Askerlik Şubesi Başkanlığına müracaatta bulundu.  

 

 

  Bilecik ADD Başkanı Fevzi Köse, son zamanlarda Türkiye’de yaşanan terör olaylarına ilişkin Bilecik Askerlik Şubesi Başkanlığına gönüllü asker olmak için müracaat ederek, Bilecik'te gönüllü askerlik yapmak için müracaat eden ilk kişi oldu. Başvuru sonrası Bilecik Askerlik Şubesi Başkanlığı önünde açıklama yapan Fevzi Köse,  son günlerde yaşanan terör olaylarından ardından gönüllü askerlik yapmak için başvuruda bulunduğunu söyledi. Askere kendisinin alın diye dilekçe verdiğinin ve bunun sonucunun büyük bir sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Köse, “Bu başvuruyu gerçekten inanarak bu hareketi yapıyorum. Son günlerde artan terör olayları karşısında duygusal değil, bilinçli vatansever bir yurttaş olarak konuşuyorum” dedi.

 

 

  “ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BİLECİK MERKEZ’DE İLK MÜRACAAT EDEN KİŞİ BEN OLMUŞUM”

 

  Köse, Bilecik Merkez’den sadece kendisinin müracaat ettiğini ve bunu da üzülerek söylediğini ifade ederek, ”Ben isterdim ki, Bilecik halkının yarısı bu askerlik şubesine gelsin, beni de askere alsın desin. Niye, ülkenin bölünme sürecine girildi. Milletin parçalanma sürecini yaşadığı bir günde herkes asker olmalı. Zaten Türk milletinin geçmişinden bugüne genlerinde olan bir şeydir askerlik. Bizde şanlı ordumuzu destekliyoruz.

 

 

 Son günlerde ordumuzun, polisimizin kahramanca verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz ve yanındayız. Bunu paylaşmak bu duygularla beni de askere alın dilekçesini vermek için buradayım. Burada bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ve Türk milletine son kez Türk milleti bölünmez bir bütündür, Türk vatanı bölünmez bir bütündür diyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene diyerek sözlerimi bitiriyorum” dedi.

 

 

 Ayrıca Köse, Bilecik Askerlik Şubesi Başkanlığından 15:00'da kadar başvuru sonucunun kendisine iletileceğini söyleyerek, başvurudan herhangi bir sonucun çıkmadığını belirtti. 

Son Güncelleme: 25.08.2015 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle