KIZIL ELMA DİZİSİ BİLECİK'TE

Geçen Sezon gösterime giren TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kızılelma'nın yeni sezon çekimleri Bilecik'te yapıldı.

29 Ağustos 2014 Cuma 07:27
4210 Okunma
KIZIL ELMA DİZİSİ BİLECİK'TE
banner15

Geçen Sezon gösterime giren TRT1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kızılelma'nın yeni sezon çekimleri Bilecik'te yapıldı. 

 Yeni sezon çekimlerinin bir bölümünü Bilecik Şeyh Edebali diyarında çeken dizi ekibi, izleyicilerinin karşısına yine tarih kokan bir bölüm ile çıkmaya hazırlanıyor. Baş rolünde Murad Altay'ın (Furkan Palalı) oynadığı dizi, Milli İstihbarat Teşkilatını (MİT) konu alıyor. Bilecik Şeyh Edebali Türbesinde çekilen dizinin bir kısmında Murad Altay, Tabakahane deresi, Fil Kayası ve Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ederek dua ediyor. Fon müziği olarak dizinin dombıra şarkısından sonra gelen ikinci ana müziği 'Söğüdün Erenleri' eşliğinde  Şeyh Edebali'nin, Osman Gazi'ye nasihatı olan 'Ey Oğul' adlı şiiri seslendirilerek, tüyleri diken diken eden tarih canlandırılıyor.

Yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı dizi, Eylül ayında TRT 1 ekranlarında yeni sezon açılışını Şeyh Edebali Türbesinin bulunduğu bölüm ile açacak.

Son Güncelleme: 29.08.2014 07:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle