KAR YAĞIŞI GELİYOR

İstanbul ve Ankara hava durumu tahminleri kar alarmı verdi. Balıkesir, Bursa, Bilecik, Çanakkale başta olmak üzere Marmara Bölgesi'nde kar var.

05 Ocak 2017 Perşembe 09:52
3361 Okunma
KAR YAĞIŞI GELİYOR
banner15

 İstanbul ve Ankara hava durumu tahminleri kar alarmı verdi. Hafta sonu başta Balıkesir, Bursa, Bilecik, Çanakkale başta olmak üzere Marmara Bölgesi'nde kar var.

 

 

Yurdun güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Erzurum, Bingöl ve Samsun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

 

 

 

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve batı bölgelerde 3 ila 5 derece artacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak. Kıyı Ege, Çanakkale’nin güneyi, Burdur’un doğusu, Isparta’nın güneyi ve Antalya’nın çevre ilçelerinde kuvvetli olmak üzere Marmara’nın kuzey ve batısı, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları, Batı Karadeniz kıyıları, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa ve Samsun çevrelerinde yağmur ve sağanak, Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, Akdeniz’in iç ve yüksek kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun batısı ile Adıyaman çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Rüzgar, genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu ile Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esecek. 

Son Güncelleme: 05.01.2017 09:52
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKar Yağışı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle