''KALBE DÜŞÜNCE'' PROGRAMINDA KUTLU NEBİ ANLATILDI

Bilecik Belediyesi 2016 Kültür ve Sanat Yılı etkinlikleri kapsamında, Şair Yazar ve Televizyon Programcısı Serdar Tuncer'in sunduğu ''Kalbe Düşünce'' adlı programda, Peygamber Efendimiz anlatıldı.

13 Nisan 2016 Çarşamba 08:43
972 Okunma
''KALBE DÜŞÜNCE'' PROGRAMINDA KUTLU NEBİ ANLATILDI
banner15

   Bilecik Belediyesi 2016 Kültür ve Sanat Yılı etkinlikleri kapsamında, Şair Yazar ve Televizyon Programcısı Serdar Tuncer'in sunduğu ''Kalbe Düşünce'' adlı programda, Peygamber Efendimiz anlatıldı.

 

 

   Televizyon ekranlarının sevilen ismi Usta Sunucu Serdar Tuncer ile Bilecik'i kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam eden Bilecik Belediyesi, birbirinden güzel konu ve konukları Bilecik'te ağırlamaya devam ediyor. Programda Sunucu Serdar Tuncer, konuğu Yazar Vehbi Vakkasoğlu ile Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifleri olan Mevlid Kandili dolayısıyla O'nun hayatı anlatıldı.

 

 

   Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programa; Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Sanatçı Cihan Yıldız ve ekibinin ilahiler ile geceye renk kattığı programda Usta Sunucu Serdar Tuncer, Naat-ı Şerif ve şiirleri seslendirdi.

 

 

   Ecdat toprakları olan Bilecik'te olduğu için büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Yazar Vehbi Vakkasoğlu, Peygamber Efendimizin aile hayatı, sahabeleriyle olan münasebetleri, bizlere bıraktığı miras ve sünneti seniyesi hakkında bilgiler aktardı.

 

 

  ''O KUTLU NEBİ'YE SALAT-U SELAM OLSUN''

 

  Belediye Başkanı Selim Yağcı, program sonunda yaptığı kısa açıklamada Bilecik'te güzel ve anlamlı bir geceyi yaşadıklarını belirtti. ''O kutlu nebiye salatu selam olsun” ifadeleriyle konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerine şöyle devam etti.

 

 

   ''Vehbi Vakkasoğlu Hocamızın dilinden, her zaman samimiyetine ve güzel anlatımına hayran olduğumuz Sunucumuz Serdar Kardeşim ile Cihan Yıldız ve ekibi ile güzel zaman dilimleri geçirdik. Nisan itibariyle 2 yıllık programımız sona erdi ancak bu şarkı burada bitmeyecek. İnşallah yeni projelerde yeni başlangıçlarda, birlik ve beraberlik içinde devam edeceğiz. Cenabı Hak hepimize sağlık ve sıhhat versin. Bizleri böyle gecelerde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum."

 

 

  ''ŞEHİDİMİZİ RAHMET VE MİNNET DUYGULARIYLA ANIYORUM''

 

  Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasında, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen patlamada şehit olan ve bugün Eskişehir'de toprağa verilen Söğüt ilçesine bağlı Tuzaklı Köyündeki 1989 doğumlu Üsteğmen Onur İlkhan'a, Cenabı Allah'tan rahmet dileyerek, ''Tabi Bilecik olarak, Türkiye olarak bu akşam yine mahzunuz. Bilecik'imizin Söğüt ilçesi için şehit haberi aldık. Ona da Allah'tan rahmet diliyorum, kederli ailesi ve milletimizin başı sağ olsun. Ama şunu da biliyoruz ki onların şehadeti bizlerin ve neslimizin geleceğini teminat altına alıyor ve onlara minnet borçluyuz. O şehitler ki Peygamber Efendimizin komşusu oluyor. Cenabı Allah bizleri onlara komşu eylesin “ifadelerini kullandı.

 

 

   Programın sonunda Yazar Vehbi Vakkasoğlu Vali Nayir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya birer kitap hediye ederken, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vakkasoğlu'na; üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo hediye etti.

 

 

 

   Program sonunda Yazar Vehbi Vakkasoğlu kitaplarını imzalarken, Bilecik Belediyesi tarafından katılımcılara lokum ikram edildi, kutlu doğum haftası dolayısıyla kitap hediye edildi.

Son Güncelleme: 13.04.2016 08:43
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKProgramGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle