JANDARMADA OKUL SERVİSLERİNE DENETİM

Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri, sorumluluk bölgesinde okul servis araçları ve sürücüleri denetledi.

22 Mart 2021 Pazartesi 12:11
134 Okunma
JANDARMADA OKUL SERVİSLERİNE DENETİM
banner15

Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri, sorumluluk bölgesinde okul servis araçları ve sürücüleri denetledi.


İl Jandarma Komutanlığımdan denetimle ilgili yapılan açıklamada, "Okul öncesi eğitim ve zorunlu eğitim kapsamındaki öğrencilerin taşıma faaliyetlerini düzenli ve güvenli hale getirmek, taşıma yapacak gerçek ve tüzel kişilerin yeterlilik ve çalışma şartları ile denetim işlemleri ve servis araçlarının karışabileceği trafik kazalarının önlenmesine yönelik denetimler sürekli olarak yapılmaktadır.

Bu kapsamda jandarma trafik timlerinin katılımıyla jandarma sorumluluk bölgesinde okul servis araçları ve sürücüleri kontrol edilmiştir. Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması ile kazaların en aza indirilmesi amacıyla denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirilmesi ve sürücülerde algılanan yakalanma riski duygusunu arttırmak hissinin üst düzeyde tutulabilmesi için okul servis araçları ve sürücülerinin denetimine devam edilecektir" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle