İSMETPAŞA MAHALLESİ SAKİNLERİ HIDRELLEZ KUTLADI

Bilecik merkez İsmetpaşa Mahallesi Muhtarlığı ve vatandaşlar tarafından hıdrellez etkinliği kapsamında cemaate bulgur pilavı dağıttı.

30 Mayıs 2015 Cumartesi 05:48
1531 Okunma
İSMETPAŞA MAHALLESİ SAKİNLERİ HIDRELLEZ KUTLADI

 Bilecik merkez İsmetpaşa Mahallesi Muhtarlığı ve vatandaşlar tarafından hıdrellez etkinliği kapsamında cemaate bulgur pilavı dağıttı.

 


 İsmetpaşa Mahallesi Dedeoğlu Caddesi üzerinde bulunan Dedeoğlu Camii’nde bugün Cuma Namazı sonrası İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar öncülüğünde mahalle sakinleri adına cemaate 3 bin kişilik hıdrellez pilavı dağıtıldı. Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı aynı zaman merkez İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar, muhtar seçildiği seneden beri her sene böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti.

 

 

Çınar, “Her sene Mayıs’ ta Cuma Namazı sonra mahalleliler olarak bu etkinliği düzenliyoruz. Her sene çeşitli insanlar bizlere sponsor oluyor bizde böylesi bir hayır işini düzenleniyoruz. Bizlere katkıda bulunanlardan Allah razı olsun” dedi.

 


Ayrıca, etkinliğe, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Milletvekili adayları Halil Eldemir ve Ramazan Kurtulmuş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Son Güncelleme: 30.05.2015 05:48
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPilavHıdrellez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle