İREM DERİCİ VERECEĞİ KONSER İLE GENÇLERİ COŞTURACAK

09 Mayıs 2015 Cumartesi 05:21
4313 Okunma
İREM DERİCİ VERECEĞİ KONSER İLE GENÇLERİ COŞTURACAK

 Sevilen sanatçı İrem Derici, Bozüyük Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenecek Gençlik Konseri’nde sahne alacak.

 


Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın, gençlere bayramlarını daha büyük bir coşkuyla kutlayabilmeleri, onları eğlendirerek moral ve motivasyonlarını yükseltmek ve bir nebze de olsa üzerlerindeki sınav stresini atabilmelerine yardımcı olmak amacıyla, gençlere ve kendini genç hissedenlere bir armağan olarak hazırlanan Gençlik Konseri’ne sevilen sanatçı İrem Derici katılacak.

 

 

 Tüm gençlerin davetli olduğu ve SARAR AVM’nin bahçesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konserin yoğun ilgi görmesi beklenirken, konser haberi Bozüyük’lü gençler arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Pek çok şarkısını ezbere bilen İrem Derici hayranları, konser gününü büyük bir heyecanla beklemeye başladı.

Son Güncelleme: 09.05.2015 05:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle