'İNTİHAR EDİYORUM' DEDİ VE ETTİ

Bilecik’te şizofren hastası olduğu iddia edilen vatandaş, annesine 'intihar ediyorum' ben diyerek girdiği banyoda kesici bir aletle intihara kalkıştı.

07 Haziran 2016 Salı 09:21
3834 Okunma
'İNTİHAR EDİYORUM' DEDİ VE ETTİ

    Bilecik’te şizofren hastası olduğu iddia edilen vatandaş, annesine 'intihar ediyorum' ben diyerek  girdiği banyoda kesici bir aletle intihara kalkıştı.

 

 

      Olay, Bahçelievler Mahallesi Belde Sokak No:58 üzerinde meydana geldi. İddialara göre, şizofren hastası olan ve bu nedenle malulen emekli edilen Erol D. (48) annesiyle yaşadığı evin banyosunda kesici bir aletle boğaz ve yanağını keserek intihar etmek istedi. Evde bulunan anne Fahriye D., oğlunu kanlar içinde bulunca durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi.

 

 

      Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içinde banyoda yerde yatan Erol D.’ı, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırdılar.

 

 

  “İNTİHAR EDİYORUM BEN" DEDİ

 

  Evde oğlu ile birlikte oturan Fahriye D. olayı anlatarak, “'İntihar ediyorum ben' dedi. Ben mahsus diyor sanıyorum. Kapıyı çaldım çaldım, açtım, baktım kanlar içinde yatıyor” dedi.

 

 

     Erol D.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Son Güncelleme: 07.06.2016 09:21
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIntiharGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle