İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DURMUŞ TANIŞMA KAHVALTISINA KATILDI

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik Bahçelievler Anaokulu'nun geleneksel tanışma kahvaltısına katıldı.

06 Ekim 2016 Perşembe 03:25
717 Okunma
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DURMUŞ TANIŞMA KAHVALTISINA KATILDI

          İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik Bahçelievler Anaokulu'nun geleneksel tanışma kahvaltısına katıldı.  

 

 

         Anaokulu Müdürü Sevgi Uğurlu, bu kahvaltıyı velilerin birbirleriyle ve öğretmenlerle tanışması amacıyla her yıl düzenlediklerini söyledi. Okul ve aile işbirliğinin ve diyalogunun öğrenci başarısında önemli rol oynadığını anlatan Uğurlu, bu yüzden bu tür organizasyonlara önem verdiklerini belirtti.

 

 

  İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da, bu güzel etkinliğe katılmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti. Durmuş, eğitimin öğrenci, öğretmen ve veli üçgeninde gelişen bir süreç olduğunu, bu unsurların sağlıklı iletişiminin de çocukların psikolojik ve akademik gelişiminde önemli rol oynadığını söyledi.

 

 

    Organizasyonda emeği geçen Okul Müdürü Sevgi Uğurlu´ya, okul öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ederek onları tebrik etti.

 

 

  Kahvaltının ardından sınıfları gezen Fazilet Durmuş, derslere katıldı ve öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerin hazırladıkları şarkı ve şiirleri dinledi, oyun etkinliklerine katılan Durmuş, okul öğretmenleriyle de sohbet etti.

Son Güncelleme: 06.10.2016 03:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle