İL GENEL MECLİSİ BU HAFTA İMALI İKRAMLARLA GEÇİYOR

Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı ilk birleşimi olan Pazartesi günü AK Parti’lilerin meclis üyelerine Pazaryeri Helvası ve Konya Şekeri dağıtması üzerine, MHP’li meclis üyeleri bugün bisküvi arası lokum dağıttılar.

04 Kasım 2015 Çarşamba 10:21
1201 Okunma
İL GENEL MECLİSİ BU HAFTA İMALI İKRAMLARLA GEÇİYOR
Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı ilk birleşimi olan Pazartesi günü AK Parti’lilerin meclis üyelerine Pazaryeri Helvası  ve Konya Şekeri dağıtması üzerine, MHP’li meclis üyeleri bugün bisküvi arası lokum dağıttılar.  
 
 
 
  1 Kasım seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Bilecik ve 7 ilçesinde de birinci parti çıkan AK Parti’li İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ve meclis üyelerinin sevinçleri yüzlerine yansımış, Meclis toplantısının ilk günüyle birlikte iktidar ve muhalefet meclis üyelerinin masaları meşhur Pazaryeri Helvası ve Konya Şekeri olan tabaklar ikram edilmişti.
 
 
Bu ikram sonrası bugün yapılan Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı üçüncü birleşiminde, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Yozgat’ta yaptığı konuşmada bisküviye,”Püskevit” demesiyle başlayan bisküvi arası lokum geleneğini MHP İl Genel Meclisi Grup sözcüsü, Bozüyük Meclis üyesi Zeki Uyanık da ayak uydurdu.

 
  “İKİ BİSKÜVİNİN ARASINA LOKUMU SIKIŞTIRIP KOYDUĞUMUZDA YEMESİ GÜZEL OLUYOR”
  Yapılan ikram ile ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi Zeki Uyanık, geçtiğimiz günlerde 29 Ekim’de Cumhuriyetin 92’inci yıl dönümünü kutladıklarını ifade ederek, ”Cumhuriyet bu zamana gelene kadar belirli şeylerden geçti. Biz de geriye dönük şeylerimizi hatırlamak istedik. Bizden öncekilerde iyi bilirler. İki bisküvinin arasına lokumu sıkıştırıp koyduğumuzda yemesi güzel oluyor, ayrı bir tadı oluyor. Ağzımızın tadını bozmayalım diyor, teşekkür ediyorum. Bu ikramları MHP grubu olarak getirdik, afiyet olsun” dedi.
 
 

Son Güncelleme: 04.11.2015 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle