İL GENEL MECLİS ÜYESİ YAYAYA ÇARPTI, DUBAYA ÇARPTI SANARAK DURMADI

Bilecik’te bir yayaya çarparak olay yerinden uzaklaşan sürücü, evinde yakalanarak gözaltına alındı.

11 Ekim 2015 Pazar 16:26
4440 Okunma
İL GENEL MECLİS ÜYESİ YAYAYA ÇARPTI, DUBAYA ÇARPTI SANARAK DURMADI

 Bilecik’te bir yayaya çarparak olay yerinden uzaklaşan sürücü, evinde yakalanarak gözaltına alındı. 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, MHP Bilecik İl Genel Meclis Üyesi ve eski MHP İl Başkanı Mehmet Y.'nin kullandığı 11 AT 221 plakalı otomobil, Polis Evi Kavşağı'nda düğüne gitmek için karşıya geçen Ayşegül Türksoy'a (28) çarptı. Çarpmanın etkisi ile kafasını ön cama çarpan Türksoy yaralandı. İddialara göre 50 metre sonra duran sürücü, aracını kontrol ettikten sonra yoluna devam etti. Yaralı Türksoy ise, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

 

 Ekipler çevrede otomobilden düşen bir parça olabileceği düşüncesi ile otların arasında arama yaptı. Bu sırada otomobile ait parçalar, yaralının gözlüğü ile çevreye saçılan takıları bulundu. MOBESE ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kısa sürede otomobilin plakasını belirleyen ekipler, aracı Cumhuriyet Mahallesi Üzümlü Sokak'ta buldu. Evinde gözaltına alınan Mehmet Y., otomobil ile birlikte Çarşı Polis Karakolu'na götürüldü.

 

 

 İHA muhabirinin “Başkanım neden durmadınız?” sorusuna “Dubaya çarptım” diyerek yanıt veren Mehmet Y., yanında da kimse olmadığını belirtti. Karakola MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses ve bazı İl Genel Meclis üyeleri de geldi. 

 

 

  Ayaklarında kırık meydana gelen, kafasına, burnuna ve elinden de aldığı darbe nedeniyle yaralanan Ayşegül Türksoy tedavi altına alınırken, polis kaza yerini güvenlik şeridi ile çevirerek önlem aldı.

 

Son Güncelleme: 11.10.2015 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle