İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ DERNEKLERİ BİR ARAYA TOPLADI

Bilecik İl Dernekler Müdürlüğü, Bilecik genelinde bulunan dernek başkanları ile bir toplantı yaptı.

02 Nisan 2014 Çarşamba 16:10
2788 Okunma
İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ DERNEKLERİ BİR ARAYA TOPLADI

Bilecik İl Dernekler Müdürlüğü, Bilecik genelinde bulunan dernek başkanları ile bir toplantı yaptı.  

 Öğle saatlerinde İl Özel İdare toplantı salonunda yapılan toplantıya, Bilecik genelinde bulunan 135 dernek başkanından sadece bir kısmı katıldı.

 Toplantının amacını anlatan Valilik AB Projeler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Uzman Yardımcısı Barış Atlı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birim Sorumlusu Mustafa Kan, başkanlara yapmış oldukları ve yapacakları projeler hakkında izlenmesi gereken yolları anlattı. Bilecik İl Dernekler Başkanı Cemal Kaya, toplantıya katılan dernek başkanlarına, 2014 yılında yapacakları projeler hakkında detaylı bilgi verirken, dernek başkanlarının sorularını cevapladı.

Bu sene İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının geliştirdiği yazılımla projelerin tamamen elektronik ortamda olacağını belirten Kaya, örnek olarak bir projeyi nasıl elektronik ortamda sisteme gireceklerini ve izlenmesi gerekecek yolları anlattı. Sunumun ardından toplantıya katılan bütün dernek başkanlarına teşekkürlerini sunan Kaya, “Biz her zaman sizlere destek olmak için varız. Herkes her şeyi yapacak diye bir şey yok. Takıldığınız yerlerde her zaman sizlere destek olacağız. Konu ne olursa olsun bizlerden yardım talep ettiğiniz zaman sizlere elimizden gelen her desteği vereceğiz” dedi.

 


Son Güncelleme: 02.04.2014 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle