İKİ KARDEŞİN ANLAŞMAZLIĞI HASTANEDE SON BULDU

Bilecik’te iki kardeşin anlaşmazlık yaşamasından dolayı mahkemeye taşıdıkları yıkım kararı hastanede bitti.

13 Ağustos 2014 Çarşamba 11:36
4028 Okunma
İKİ KARDEŞİN ANLAŞMAZLIĞI HASTANEDE SON BULDU

Bilecik’te iki kardeşin anlaşmazlık yaşamasından dolayı mahkemeye taşıdıkları yıkım kararı hastanede bitti.  

 

  Edinilen bilgilere göre, İsrafil Uğurlu, Aşağıköy Yeni Mahalle Küplüköyü yolu üzerinde bulunan arsalarını bölerek ayrı ayrı tapuları ile birlikte çocuklarına verdi. Bunu üzerine çocuklarından Cihat Uğurlu (50) bu arsalardan kendi üzerine olan kısma 2 katlı ev yaptı. Bu evin üst katında kendi otururken alt katını da kiraya verdi. 

 

 

 Ev yapmak isteyen diğer kardeş Özgür Uğurlu (37), kardeşinin evinin ikinci katına çıkan merdivenlerin kendi arsasına olduğunu söyleyince aralarında anlaşmazlığı çıktı. Özgür Uğurlu, yaşanan anlaşmazlığı taşıdığı mahkemeyi kazandı. Mahkeme kararı ile Özgür Uğurlu’nun arsası üzerine yapılan merdivenin yıkım kararı çıktı. Bugün polis ekiplerinin desteği ile uzunluğunun yaklaşık 2-3 metreyi geçmeyen merdiven  yıktırıldı.

 

 

 Merdivenin yıkılması üzerine, Cihat Uğurlu'nun Milli Eğitim İl Müdürlüğünde çalışan görme engelli oğlu Yücel Uğurlu ve kızı Özge Uğurlu sinir krizi geçirdi. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, Yücel Uğurlu'yu hastaneye kaldırıldı.

  Yıkımın ardından binanın ikinci katında oturan Cihat Uğurlu'nun, evine nasıl çıkacağı ise merak konusu haline geldi.

 

 

 

Son Güncelleme: 13.08.2014 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle