HÜSEYİN ŞENSOY'DAN TEŞEKKÜR

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy seçimlerden sonra ilk açıklamasını yaptı.

31 Mart 2014 Pazartesi 11:29
2142 Okunma
HÜSEYİN ŞENSOY'DAN TEŞEKKÜR

 Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy seçimlerden sonra ilk açıklamasını yaptı.

  Şensoy," Malumunuz olduğu üzere; 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde M.H.P. nin Belediye Başkan Adayı olarak sizlerin huzuruna çıkmıştım. Her aday gibi benim de ekibimle beraber temel hedefimiz siz değerli halkımıza en iyi hizmeti sunmak ve sevdamız olan Bilecik’i hak ettiği yere getirmek olmuştur.  Tabiatıyla bu hizmete talip olma yarışı demokratik bir yarıştır. Hüseyin Şensoy olarak şahsım, ekip arkadaşlarım ve aday olduğum parti bu seçim sürecinde iyi bir demokrasi sınavı vermiştir. 

 Halkımızın tercihine son derece saygılı olmakla beraber; şu hususu da belirtmek isterim ki; bu süreçte ifade ettiğim gibi; Bilecik’te mevcut Belediye Başkanı’nın ve Partisi’nin tek alternatifi Hüseyin Şensoy ve ekibiydi. Çalışmalarımızla ve projelerimizle bu gerçeği anlatmaya çalıştık. Seçim sonuçları itibariyle bu mesajımızın bize Belediye Başkanlığı’nı kazandıracak şekilde karşılık bulmamasının sebep ve kritiğini de kamuoyumuzun engin takdirine sunuyor, bu konuda yanlış hesaplar yaparak; halkımızı yönlendirenlerin ve çağrımızı dikkate almayanların iç muhasebelerine bırakıyorum.

 Ancak şunu da ifade etmek isterim ki; alınan oy yüzdesi her ne kadar Belediye Başkanlığını kazanmak için yeterli olmasa da; Hüseyin Şensoy ve ekibine oylarıyla destekleyen halkımız; Milliyetçi Hareket Partisi’ni “önceki seçimlerle mukayese dahi edilemeyecek” bir oy yüzdesine ulaştırmış, 2009’da %12,16 olan oy oranı bu seçimlerde iki buçuk kat artarak takriben % 22’lik bir artışla, yaklaşık % 31, İl Genel Meclisi oranı 2009’da %20,96 iken; bu seçimde %12’lik bir artışla yaklaşık %33 seviyesine getirerek kamuoyuna gereken mesajı vermiştir. 

 Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Hüseyin Şensoy; halkımızın bu teveccühünü “vefa” duygusu bazında hayatının en önemli noktalarından birisi olarak muhafaza edecek, ülkesi ve yaşadığı il’in gündemini yakinen takip etmeye ve bir Bilecik sevdalısı olarak hizmetlerine çok sevdiği, ancak sorumluluğun gereği bir süre ayrı kaldığı mesleğini icra etmeye devam edecektir. Demokrasi  mücadelemizde öncelikle bizi yalnız bırakmayan ve tercihini M.H.P. adayı olarak Hüseyin Şensoy ve ekibinden yana kullanan tüm gönül dostlarıma, seçim sürecinde bizlere destek veren Milletvekili’miz Sayın Bahattin Şeker’e, Parti Yetkililerine, Ülkü Ocakları Bilecik Üyelerine, Demokrasi, Millet, Cumhuriyet ve ATATÜRK sevdalısı olarak bizden desteklerini esirgemeyen tüm memleket sevdalıları’na, seçim esnasında sandıklarda görevli olan arkadaşlarıma, çalışmalarımızda gerekli asayişi sağlayan fedakar Emniyet Mensupları’na, faaliyetlerimizi ve mesajlarımızı kamuoyuna aktaran değerli Basınımız’a ve her dem manen beni destekleyen sevgili Eşim’e ve Ailem’e  bir kez daha teşekkür ediyor, bil vesile halkımızın iradesiyle yeniden Belediye Başkanı seçilen Sayın Selim Yağcı’yı da tebrik ediyorum " dedi.

 Takdir; her zaman olduğu gibi bu gün de, demokratik erdemliliğimizin ve hür iradeye saygımızın gereği saygıdeğer halkımızındır.

Kamuoyuna saygıyla sunarım.

Son Güncelleme: 31.03.2014 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle