HUKUK İŞLERİ MÜDÜR VEKİLİNE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Bilecik Belediyesi Hukuk İşleri Müdür Vekili Buğra Akgül için Başkan Selim Yağcı’nın da katıldığı veda yemeği düzenlendi.

30 Ocak 2014 Perşembe 09:30
1504 Okunma
HUKUK İŞLERİ MÜDÜR VEKİLİNE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Kent Ormanı’ndaki programda bir konuşma yapan Selim Yağcı, Akgül ile geçen 7 yıllık süre zarfında güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diledi. Buğra Akgül'ün bugüne kadar hem Bilecik Belediyesi'nde güzel çalışmalar sergilediğini hem de kendisini bu anlamda iyi yetiştirdiğini sözlerine ekleyen Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:

  ''Bilecik Belediyesi çalışanları olarak, ekip ruhu sayesinde bir araya geldik. Buğra arkadaşımız şu ana kadar Bilecik ve Bilecik Belediyesi için emek verdi. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Kendisinin gideceği yerlerde de başarılı olacağına inanıyorum. Sizler de bu akşam düzenlenen akşam yemeği ile onu yalnız bırakmadınız. Ben de Bilecik Belediye Başkanı olarak, böyle bir ekibe başkanlık ettiğim için ayrı bir haz ve mutluluk aldım. Hepinizi kutluyor ve teşekkür ediyorum.”

  Akgül ise yaptığı konuşmada Bilecik Belediyesi'ne göreve başladığı ilk zamanlarda Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın kendisine ''Belediyecilik çok farklıdır, belediyeler diğer kamu kurumlarına benzemez'' şeklindeki bir sözünü hatırlatarak, ''Bugün o günlere dönüp baktığımda gerçekten de başkanımızın dediği şeyin çok doğru olduğunu anladım. Ben bu anlamda Bilecik Belediyesi'nde birçok yönden tecrübe kazandım. Hakimlik mesleğini icra edeceğim ileriki dönemlerde bu tecrübe ve deneyimin faydasını göreceğimi düşünüyorum. Düzenlenen bu veda yemeği beni çok mutlu etti. Herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

  Konuşmaların ardından Başkan Selim Yağcı, Akgül'e teşekkür plaketi verdi.

Son Güncelleme: 30.01.2014 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle