HIRSIZLAR HALK MİNİBÜSLERİNE DADANDI

Bilecik'te meydana gelen hırsızlık olayında, 5 minibüsün camları zorlandı, 3 minibüsten para çalındı.

09 Nisan 2014 Çarşamba 14:33
1864 Okunma
HIRSIZLAR HALK MİNİBÜSLERİNE DADANDI

Bilecik'te meydana gelen hırsızlık olayında, 5 minibüsün camları zorlandı, 3 minibüsten para çalındı.

Edinilen bilgiye göre gece geç saatlerde park halinde olan minibüslerin kelebek camlarını açarak minibüs içerisine giren hırsız ya da hırsızlar, bozuk paraları çalarak kaçtılar. Hırsızlar Bahçelievler mahallesinde bulunan 11 M 0091 plakalı İsmail Kılıç'ın minibüsünü, Dedeoğlu caddesinde bulunan 11 M 0016 plakalı Hasan Kösem'in minibüsünü ve Bahçelievler mahallesinde bulunan 11 M 0024 plakalı Mehmet Değirmencinin minibüslerine girerek içerisinde bulunan bozuk paraları çaldılar.

Hırsızlar ayrıca, Bahçelievler mahallesinde bulunan 11 M 0112 plakalı Ali Üzmez'in minibüsünü ve 11 M 0088 plakalı Ali Sağlam'ın minibüsün ede girmek için teşebbüs ettiler, fakat camlarını açamadıkları için içine giremediler.

Aynı gün içerisinde yapılan hırsızlık olayları Bilecik polisini hareket geçirdi. Ekipler, minibüslerin üzerinde parmak izi arayarak hırsız ya da harsızları arama çalışmalarını hızlandırdılar.

Son Güncelleme: 09.04.2014 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle