''HAYAT BOYU ÖĞRENME PROJESİ'' İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Bilecik Valiliği, Bilecik Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde hazırlanan, '' Hayat Boyu Öğrenme Projesi'' için hazırlanan protokol imzalandı.

14 Şubat 2015 Cumartesi 06:57
1655 Okunma
''HAYAT BOYU ÖĞRENME PROJESİ'' İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Bilecik Valiliği, Bilecik Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde hazırlanan, '' Hayat Boyu Öğrenme Projesi'' için hazırlanan protokol imzalandı.

 

 

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen protokol, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak tarafından imzalandı. Vali Nayir burada yaptığı konuşmada, protokol ile merkezi yönetim ve yerel yönetimin güzel bir işbirliğini gördüklerini belirterek, şunları söyledi: ‘Eğitim gibi önemli bir konuda bu iki merkezin güçlerin birleştirerek, Bilecikli insanımızın daha iyi ve daha kaliteli eğitim almaları imkanı sağlanmış olacak. Bir yandan halk eğitim faaliyetleri devam ederken, diğer yandan belediyemiz çeşitli çalışmalar gerçekleştirecek. Ben protokolün şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’ ‘Belediye Başkanı Selim Yağcı, ise faydalı ve güzel bir protokol için bir araya geldiklerini belirterek, şunları kaydetti:

 

 

''Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları da dahil olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğinde çocuklarımızın daha iyi eğitim görmesi, mahallelerde yapacağımız kurslarda birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirmesini sağlamaktır. Ben bu fırsatı bizlere sundukları için Sayın Valimize, Milli Eğitim Müdürümüze ve Halk Eğitim Merkezi yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştirmiş oluruz. ‘Millî Eğitim Müdürü Altınkaynak ise proje hakkında bilgi vererek, şunları aktardı: ‘Bu protokolün amacı Bilecik Valiliği'nce, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Belediye Başkanlığı işbirliğinde düzenlenecek olan Hayat Boyu Öğrenme Projesi ve hayat boyu öğrenme faaliyetlerle ilgili esas ve yükümlülükleri belirlemektir. Bu protokolden hedeflediklerimiz şunlardır. İlimizde 7'den 77'ye hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda kurslar açmak ve etkinlikler yapmaktır. Ayrıca, öğrencilerimizin boş zamanlarında spor, müzik ve folklor gibi alanlarda kurslar açarak, kendilerine olan özgüvenlerini arttırmaktır. İstihdama yönelik kurslar açarak, özellikle kadın istihdamını artırmak. Belediyemizin fiziki imkanlarından yararlanarak, hayat boyu öğrenme faaliyetlerini daha düzenli şekilde sürdürmek, kurs sonunda etkinlikler yaparak, yapılan faaliyetleri anlatmak. Protokol kapsamında ayrıca Bilecik Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan kurslarda yapılan ürünlerin satış yerlerini oluşturmak ve böylece ilimizin kültürünü tanıtıcı faaliyetlerde bulunmaktır. ‘Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Son Güncelleme: 14.02.2015 06:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle