HAKLARINIZI BİLİN Kİ TOPLUM YAŞASIN

07 Haziran 2014 Cumartesi 11:50
1044 Okunma
HAKLARINIZI BİLİN Kİ TOPLUM YAŞASIN

Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini Koruma Derneği'nin İçişleri Bakanlığına hazırladığı ve 2013 yılında kabul edilen "Haklarınızı Bilin ki Toplum Yaşasın" isimli proje kapsamında "İlçe Demokrasi Konferansları" düzenlenecek.

 

 

9-13 Haziran 2014 tarihleri arası tüm ilçeleri kapsayan konferanslar zincirinde konuşmacı olarak yazarlar, avukatlar ve psikolojik danışmanlar yer alacak. Konferanslar esnasında katılımcılara "İnsan Hakları ve Demokrasi Bilinci Etki Anketi" de uygulanacak.

 

 

 Dernek Başkanı Hüsnü GEYİK; Konferanslarla 400 kişiye, anketle de 1000 kişiye ulaşmayı amaçlıyoruz. Proje kapsamında geçtiğimiz ay Logo yarışması düzenlenmişti. Yaz aylarında Demokrasi Yaz Okulu faaliyeti ve Eylül ayında işe yabancı ülkelerden katılımcılarında yer alacağı uluslararası bir konferans da tertip edilecek." dedi.

Son Güncelleme: 07.06.2014 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle