HACI ADAYLARI UĞURLANDI

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
04 Temmuz 2019 Perşembe 18:02
721 Okunma
HACI ADAYLARI UĞURLANDI
banner15

 Bilecik'te AGM Tur'u tercih eden 30 hacı adayı kutsal topraklara uğurlanırken, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses'de hacı adaylarını yalnız bırakmadı. 


 

 Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen uğurlama programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve konuşmalar sonrasında dualarla yapıldı. Programa katılan Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, hacı adayları ile bir araya gelerek, hayırlı yolculuklar temennisini iletti.


Hacı adaylarından şehrimiz ve ülkemiz için hayır duası talebinde bulunan Başkan Yardımcısı Gürses; ‘’Ben öncelikle sizlere çıktığınız bu kutsal yolculukta hayırlı ve bereketli yolculuklar diliyorum. Cenabı Allah yolculuğunuzu ve ibadetlerinizi kabul etsin. Gittiğiniz kutsal mekanlarda bizlere de dua edin, Peygamber Efendimize selamlarımızı götürün. Kazançlı bir yolculuğa çıkıyorsunuz. İnşallah hac farzını yerine getirerek, sağlıklı ve mutlu bir şekilde yurdumuza dönersiniz’’ ifadelerini kullandı.


 

"Kutsal topraklara uğurladıklarımız 30 kişi Türkiye'den giden ilk adaylar"

Hac organizasyonu hakkında bilgi veren AGM Tur Temsilcisi Alper Aydoğdu, "2019 yılı hac ibadetlerini yapmak üzere 30 kişi kutsal topraklara hareket etti. Belki de ömründe bir kez nasip olacak bu farz ibadeti eksiksiz ve huzurlu bir şekilde yerine getirebilmek için tercih edilen organizasyonun iyi araştırılması önem arz etmektedir. Buradan kutsal topraklara uğurladıklarımız 30 kişi Türkiye'den giden ilk hacı adayları. Rabbim bu yolculuğumuz da her türlü görünür görünmez kazalardan belalardan bizleri muhafaza eylesin. Gönlü Kabe aşkıyla yanan tutuşan bütün Müslümanların o mukaddes topraklara gitmeyi nasip etsin" dedi.

 Hacı adayları ve AGM Tur organizasyon yetkilileri de Başkan Yardımcısı Gürses’e katılımı ve iyi dilek temennileri dolayısıyla teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle