GÜZEL MARKET DAYANIŞMA MAĞAZASI İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN YANINDA

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmetine açılan Güzel Market Dayanışma Mağazası, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü gülümsetmeye devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Ocak 2021 Perşembe 12:04
219 Okunma
GÜZEL MARKET DAYANIŞMA MAĞAZASI İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN YANINDA
banner15

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmetine açılan Güzel Market Dayanışma Mağazası, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü gülümsetmeye devam ediyor.


Sosyal belediyecilik anlamında birçok güzel hizmeti uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi, özellikle salgın nedeniyle içinde bulunduğumuz zor zamanlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlara birçok yönden anlamlı hizmetler sunuyor. Başta çocuklar için oyuncak olmak üzere, ev eşyası, mobilya, beyaz eşya ve kırtasiye malzemelerinin, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile buluştuğu Güzel Market Dayanışma Mağazası ile şu ana kadar 10’u aşkın ev, bütün ev eşyası ile donatılarak ihtiyaç sahibi vatandaşın hizmetine sunuldu.


3 bin 351 adet kırtasiye malzemesi, ev eşyası ve oyuncak dağıtımı yapıldı
Konu hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, "Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yer alan ve yardımsever vatandaşlar tarafından bağışların yapıldığı Güzel Market Dayanışma Mağazası ile 3 bin 351 adet kırtasiye malzemesi, eve eşyası ve oyuncak dağıtımı yapıldı.

Salgın nedeniyle başta esnaf olmak üzere birçok kesimin zor durumda olduğu bu dönemde yardımsever vatandaşların evlerinde kullanmadıkları eşyaları Güzel Market Dayanışma Mağazasına teslime ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkıda bulunabilir" denildi.A

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle