GÜNÜN MAÇLARINDA İLGİNÇ SONUÇLAR ORTAYA ÇIKTI

Bilecik'te oynana U-13 2'inci kademe Türkiye Futbol Şampiyonası 2'inci gün porgramı bugün oynana 2 karşılaşma ile son buldu.

05 Temmuz 2014 Cumartesi 17:14
2055 Okunma
GÜNÜN MAÇLARINDA İLGİNÇ SONUÇLAR ORTAYA ÇIKTI

 Bilecik'te U-13 2'inci kademe Türkiye Futbol Şampiyonası 2'inci gün porgramı bugün oynanan 2 karşılaşma ile son buldu.

Bilecik Edebali stadyumunda oynana müsabakalar saat 17:00'da Altınordu ile Denizli Belediyespor ve saat 19:00'da Beşiktaş ile Göztepe maçları ile 2'inci gün programı son buldu. Günün ilk maçı olan Altınordu ile Denizli Belediyespor maçı Altınordu'nın 2-0 üstünlüğü ile bitti.

Maça dengeli başlayan iki takım karşılıklı ataklar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Karşılıklı bununan atakları golle sonuçlanamayınca ilk yarı 0-0 berabera bitti. İkinci yarıya üstün başlayan Altınordu maçın 43'üncü dakikasında Abdülkadir Çelik'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra maçta üstünlüğünü kuran Altınordu maçın 60 dakikasında Halil İbrahim Karavuş'un golü ile 2-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca maç Altınordu'nun 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Günün diğer bir maçında Beşiktaş, Göztepe'yi 2-0 sonuçla yenmesi bildi. Maça çok hızlı başlaya Beşiktaş maçın 5'inci dakikasında İlkay İşler'in golü ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar ile geçen maçın ilk yarısı bu skorla bitti. Maçın 2'inci yarısına tek kale oynayan Beşiktaş bulduğu sayısız pozizyonu gole çeviremedi. Maçın 55 dakikasında Beşiktaş'lı Arafat Akgün'ün kafasından bulduğu gol ile maçı 2-0 yaptı ve maç bu skorla bitti.

 Diğer taraftan 4 takımın isteği üzerine maç saatleri değişerek yarın saat 15:30'da Göztepe ile Denizli Belediye maçı oynanacak. Bu maçın ardından gurupta 2'de 2 yapan Altınordu ve Beşiktaş yarın saat 17:30'da gurup birinciliği için karşılacak. Bu maçı yenen takım Kastamolu'da oynanacak final müsabakalarına katılmayı hak edecek.


 
 
 
 
 
 
 

Son Güncelleme: 05.07.2014 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle