GÜNÜN İLK MAÇINDA BİLECİK EDEBALİSPOR FARKA GİTTİ

Bilecik 1. Amatör 9. hafta müsabakaları bugün oynanan 3 müsabaka ile başlarken, 3 maçta en farklı skoru Bilecik Edebalispor elde etti.

22 Kasım 2015 Pazar 07:35
1943 Okunma
GÜNÜN İLK MAÇINDA BİLECİK EDEBALİSPOR FARKA GİTTİ
 Bilecik 1. Amatör 9. hafta müsabakaları bugün oynanan 3 müsabaka ile başlarken, 3 maçta en farklı skoru Bilecik Edebalispor elde etti.  
 
 
 
 
 
  Bilecik 1. Amatör 9’uncu hafta müsabakaları bugün oynanan 3 müsabaka ile başlarken, Bilecik Edebalispor kendi saha ve seyircisi önünde Gölpazarı Belediyespor’u 8-2 yendi. Bilecik Sentetik Sahada saat 12’de başlayan müsabakaya iyi başlayan Bilecik Edebalispor maçın 25’inci dakikasında Cenk Kartov ile durumu 1-0 yaptı.
 
 
 
  Maçın 30. dakikasında Bilecik Edebalispor geliştirdiği kontratak sonrası bir penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Serkan Kol topu filelere gönderirken, durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonrası karşılıklı bulunan pozisyonlar gol olmayınca ilk yarı bu skorla geçti.
 
 
 

   FARK AÇILDI
 
  İkinci yarıya atak bir futbolla başlayan Bilecik Edebalispor, maçın 55. dakikasında Cem Yılmaz ile durumu 3-0’a getirdi. Bu gol sonrası iyiye rahatlayan Bilecik Edebalispor, ataklarına devam ederken, maçın 62’inci dakikasında nadir gelişen Gölpazarı Belediyespor ataklarında Ali Onur durumu 3-1’e getirdi.
 
 
 
  Bu gol sonrası sevincinin sadece 3 dakika yaşana Gölpazarı Belediyespor, maçın 65’inci dakikasında kaptan Harun Dilek’in golüne engel olmazken durum 4-1’e geldi. Maçın 70’inci dakikasında Serkan Yol ile bir gol daha bulan Bilecik Edebalispor, skoru 5-1’e getirdi.
 
 
 
  Bu gol sonrası rahatlayan Bilecik Edebalispor, maçın 74. dakikasında İbrahim Kıran ayağından yediği gol ile durumu 5-2’ye taşıdı. Bu gol sonrası umutlanan Gölpazarı Belediyespor, maçın 83. dakikasında Fetih Yılmaz ve maçın 88. dakikasında Harun Dilek ile durumu 7-2’ye taşıdı. Maçın 85. karşılaşmasında Gölpazarı Belediyespor futbolcu Ahmet Şahin kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maç bu skorla bitecek beklenirken maçın 90. dakikasında Onur Özdemir skoru 8-2’ye getirdi. Maçta başka gol olmazken, bu skor sonrası Gölpazarı Belediyespor 3 puanda kaldı.
 
 
 
 
  Farkı galibiyet ile Bilecik Edebalispor puanını 13’e yükseltirken, Bilecik 1. Amatör 9’uncu hafta yarın oynanacak 4 karşılaşma ile devam edecek.
 
 
 

Son Güncelleme: 22.11.2015 07:35
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKEdebalisporMaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle