GÜNÜN İLK IŞIKLARINDA ÇALIŞMAYA BAŞLIYORLAR

Bilecik İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler, sabah 06.00'da sıcak asfalt dökerek vatandaşların mağduriyetlerini giderdiler.

31 Ekim 2015 Cumartesi 12:48
1973 Okunma
GÜNÜN İLK IŞIKLARINDA ÇALIŞMAYA BAŞLIYORLAR
banner15

 Bilecik İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler, sabah 06.00'da sıcak asfalt dökerek vatandaşların mağduriyetlerini giderdiler.  

 

 

  Bilecik İl Özel İdare ve Bilecik Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında ekipler, Bilecik TOKİ ile Kapalı Spor Solunu ve Karasu Gençlik, Spor ve Yaşam Adası’nı birbirine bağlayan yolu sabah 6’da başlattıkları çalışma ile sıcak asfalt döktüler.

 

 

 Yaklaşık 600 metrelik bir mesafeye dökülen sıcak asfalt çalışmaları yerinde inceleyen Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Belediyesi ile ortaklara bir çalışma gerçekleştirerek, vatandaşların ve minibüslerin daha güzel imkanlarında gidip gelmeleri sağlama çalıştıklarını belirtti.

 

 

 Yıldırım, “Geçtiğimiz günlerde Bilecik Şeyh Edebali Üniversite alt kısmında yer alan bir alanı sabah yaptığımız çalışma ile sıcak asfalt attık. Bugün burada yaptığımız 700 metrelik kısmı sıcak asfalt dökerek vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde Karasu Gençlik, Spor ve Yaşam Adası’na gidecekler” dedi.

 

 

  İl Özel İdare çalışanları ise, sabahın erken saatlerinde hiçbir aracın geçmediği vakitte sıcak asfalt dökerek, kimseyi mağdur etmediklerini belirttiler.

 

Son Güncelleme: 31.10.2015 12:48
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAsfalt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle