GÜNÜN 175. ŞANSLI MÜŞTERİSİNE HEDİYE VERİLDİ

Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 175. yıl dönümü, Bilecik’te de gerçekleştirilen etkinlikler ile kutladı.

23 Ekim 2015 Cuma 09:17
1490 Okunma
GÜNÜN 175. ŞANSLI MÜŞTERİSİNE HEDİYE VERİLDİ

 Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 175. yıl dönümü, Bilecik’te de gerçekleştirilen etkinlikler ile kutladı.  

 

 

  Etkinlikler, sabah Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından PTT Bilecik Başmüdürü Halit Taşpınar ve beraberindekiler Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası Bilecik PTT Başmüdürlüğü önünde başlayan Bilecik PTT Başmüdürlüğü bünyesindeki araçlar konvoy eşliğinde şehir turu attı.

 

 

 Yapılan konvoy sonrası bir basın açıklaması yapan Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar, bugün PTT teşkilatı gururla 175’inci yıllarını kutladıklarını belirterek, “Yaşamakta olduğumuz çağda değişim olgusunun, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hemen her alanda ve her geçen gün etkisini artırdığı aşikardır. Bu bağlamda Kuruluşumuzun değişimi ve gelişimi yönünde atılan tüm adımlarda şüphesiz ki birlik ve beraberlik duygusuyla hareket eden değerli çalışanlarımızın katkısı büyüktür.

 

 

 175 yıldır yüce milletimizin hizmetinde olan kuruluşumuz; hızla ilerleyen teknoloji paralelinde, değişen ihtiyaç ve gelişen piyasa şartlarında rekabet edebilmek için hizmet kalitesini yükseltmiş olup, her geçen gün artırdığı verimlilik sayesinde dikkatleri üzerine çekerek halkımızın teveccühüne mazhar olmuştur” ifadelerinde bulundu.

 

 

  “4 BİN 464 ADET İŞ YERİMİZDE GÖREVLİ 40 BİNE YAKIN ÇALIŞANIMIZ VAR”

 

  Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar, PTT’nin Edirne'den Hakkari'ye kadar vatanın dört bir yanında bulunan 4 bin 464 adet iş yerinde görevli 40 bine yakın çalışanları olduğunu söyledi. Öz veriyle ve en iyi şekilde hizmet vermekte olup personelleri bunu kutsal bir vazife olarak kabul etmekte olduğunu anlatarak, sözlerine şöyle devam etti.

 

 

  “Ayrıca bizler Bilecik PTT Başmüdürlüğü personeli olarak PTT hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesi için tüm çalışanlar olarak çalışmalarımıza özveriyle ve kararlılıkla devam etmekteyiz. Müşterilerimize verdiğimiz değerli hizmetlerin çeşitliliği elbette bizleri mutlu etmekte olup,dün olduğu gibi bugün ve yarında çalışanlarımızla birlikte halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için başarılarımıza başarı katmaya devam edeceğiz ve kuruluşumuzu daha da ileriye taşıyacağız.

 

 

 Bu duygu ve düşüncelerle PTT'nin 175. kuruluş yıl dönümünü kutluyor bu mutlu günde burada bulunmalarından dolayı kendilerine teşekkürü borç bildiğim değerli basın mensuplarına ve değerli personelimize sağlık ve başarı dolu nice yıllar diliyorum.”

 

 

  Konuşmanın ardından etkinlikler kapsamında PTT’ye gelen 175’inci müşteriye PTT Bilecik Başmüdürü Halit Taşpınar tarafından pul koleksiyonu hediye takdim edildi. Etkinlikler, akşamda emekli ve çalışan personele yönelik  verilecek yemek ile son bulacak.

Son Güncelleme: 23.10.2015 09:17
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPtt175 YAŞINDA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle