GÜLÜMBE RAMPALARINDA KAZA 5 YARALI

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

25 Ağustos 2014 Pazartesi 19:09
2558 Okunma
GÜLÜMBE RAMPALARINDA KAZA 5 YARALI
banner15

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.  

  Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Bilecik-Osmaneli karayolunun Gülümbe rampalarında meydana gelen trafik kazasında, virajı alamayan Ali Can Başak yönetimindeki 34 DH 3140 plakalı otomobil, takla atarak şarampole yuvarlandı.

  Takla atan otomobilde bulunan sürücü, Ali Canbaşak, Gülşen Canbaşak, Mehmet Nurahim Canbaşak, Kıymet Tekeli ve Şengülşen Başak hafif yaralandı.

  Yaralı 5 kişi olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Takla atan otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Gülümbe rampalarında yaşanan trafik kazalarında çok kişinin canı yanarken çok kişide yaşamını yitirdi. Gerek yol üzerine yapılan önlemler gerekse siyasi büyükler tarafından meclise gönderilen soru önergeleri bir işe yaramıyor. Bilecik'in Gülümbe rampalarına bir çare bulunamıyor. 

 

Son Güncelleme: 25.08.2014 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle