GÖRKEMLİ BOZA GECESİ

Bursa Pazaryerililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geceye bir çok Siyasi partililer ve Pazaryerililer katıldı.

20 Ocak 2014 Pazartesi 08:32
1048 Okunma
GÖRKEMLİ BOZA GECESİ
İlçenin geleneksel içeceği olan Bozayı tanıtmak ve Bursa'da yaşayan Pazaryerilileri bir araya getirmek için düzenlenen geceye, Bursa Vali Yardımcısı İsmail Demirhan , Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Bilecik Garanti Bankası Şube Müdürü Hüsnü Bayrakçı sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, gecede yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değindi.
çeşitli vesilelerle düzenlenen etkinliklerin insanlarımız arasındaki birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini dile getiren Başkan Selim Yağcı, ''Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada yapılan etkinlik ile aramızdaki kardeşlik, sevgi ve saygı bağlarını güçleniyor. Her zaman dediğimiz gibi bizler birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece hiçbir güç bizleri ayıramaz, bizi birbirimize düşürmez. Onun için bu geceler ve etkinlikleri önemsiyoruz. Tekrar emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.
Gecede, Bilecik Belediyesi Mehter Takımı ve Bilecik Belediyesi Oturak Meşk Ekibi güzel bir konser verdi. Gecede misafirlere Pazaryeri İlçesinin geleneksel içeceği olan boza ve helva ikram edildi.

Son Güncelleme: 20.01.2014 08:32
Anahtar Kelimeler:
Boza Gecesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle