GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRÜYOR

Bilecik’te bir tavuğun yumurtasının, marketlerde satılanların yaklaşık 3 kat büyük olması görenleri şaşkınlık içinde bıraktı.

11 Mart 2016 Cuma 10:47
5738 Okunma
GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRÜYOR
banner15

  Bilecik’te bir tavuğun yumurtasının, marketlerde satılanların yaklaşık 3 kat büyük olması görenleri şaşkınlık içinde bıraktı.  

 

 

  Bilecik merkez Başköy'de 6 tavuk 1 horoz besleyen Münevver Dinçer’in “Sarı kız” ismi taktığı tavuğun, market yumurtalarından 3 kat büyük yumurta yumurtlama başlaması ev sahiplerini şakına çevirdi.

 

 

 Tavuklarına sevgi ve duyguları ile besleyerek baktığını anlatan Münevver Dinçer, “Bunlar benim sarı kızlarım. Günde ortalama 4 ile 6 arasında yumurta alıyorum. Yumurtaların büyüklüğü yanlarına marketten alınan yumurta koyulunca aradaki fark çıkıyor. Bir tavuğum zaman zaman normalinden 3 kat daha büyük yumurtalar.

 

 

 Bunun sebebi ise, onlara sevgimi vermemden kaynaklanıyor. Her sabah tavuklarımı yemlerken onlarla konuşurum, anlatırım, dertleşirim. Onların da bu sevgiye karşılık büyük yumurtalar yumurtladıklarına düşünüyor. Bu büyüklük farkını görenler şaşkına dönüyor” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 11.03.2016 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle