GÖLPAZARI'NDA YILDIRIM DÜŞMESİ, 2 YARALI

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu hayvanlarını otlatmak için merada bulunan 2 kişi yaralandı.

11 Nisan 2016 Pazartesi 13:05
3990 Okunma
GÖLPAZARI'NDA YILDIRIM DÜŞMESİ, 2 YARALI
banner15

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu hayvanlarını otlatmak için merada bulunan 2 kişi yaralandı.

 

 

  İlçenin Bolatlı köyünde oturan Mustafa Atılgan (54) ve Muhsin Temizkan (50), hayvanlarını otlatmak için sabah saatlerinde köyden ayrıldılar. Bir süre sonra gök gürültülü sağanak yağmurun başlamasının ardından korunmak için kuytu bir yere saklanan ikilinin yakınlarına yıldırım düştü. Düşen yıldırım etkisi ile Muhsin Temizkan hafif, Mustafa Atılgan ise ağır yaralandı. Vücudunda ikinci derece yanıklar oluşan Mustafa Atılgan olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hafif yaralı Muhsin Temizkan ise, Gölpazarı İlçe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

 

  Öte yandan dağ yolunda olan yaralı 2 şahsı almaya giden 112 ekiplerini taşıyan ambulans, yağmur dolayısıyla çamur olan yolda şarampole kaydı. Kayan ambulans kepçe yardımı ile bulunduğu yerden çıkartabildi.

Son Güncelleme: 11.04.2016 13:05
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle