GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY BİLECİK'E GELİYOR

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yarın bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik’e gelecek.

03 Haziran 2017 Cumartesi 09:40
1531 Okunma
GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY BİLECİK'E GELİYOR
banner15

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yarın bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik’e gelecek.

 

,

 

 Bakan Kılıç ilk olarak saat 14:30’da Söğüt’e gelerek Ertuğrul Gazi türbesini ziyaret edecek. Ardından Söğütte Şehit Özel Harekat Polisi Kazım Esmer’in baba evini ziyaret edecek Bakan Kılıç, buradan Bilecik’e hareket edecek. Bilecik’e İstasyon Mahallesinde bulunan Merkez Kapalı Spor Salonunu ziyaret edecek Bakan Kılıç ardından Bilecik Valiliğine geçecek. Buradan sırasıyla Hürriyet Mahallesindeki Gençlik Merkezi ve KYK Ertuğrul Gazi erkek öğrenci yurduna da gidecek olan Bakan Kılıç, akşamında iftar için Edebali Stadında Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftar programına katılacak. Bakan Kılıç iftar sonrası Bilecik’ten ayrılacak. 

Son Güncelleme: 03.06.2017 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2017-12-27 14:39:18

Stadı bile olmayan bir ile hangi yuzle geliyormus bakan övünmek icinmi dunyada stadı olmayan tek il olan Bileciğin spor bakanıyım diyemi ovünecek

Avatar
gokhn 2017-12-27 14:39:18

fırsat bu olsa grekk yeni stad umarımm yetkililler bakanımzıa bildirirr

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle