GENÇ MEMUR-SEN'DEN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ'NE YAPILAN SALDIRIYA TEPKİ

Genç Memur-Sen Bilecik İl Temsilcisi Emrah Gülük, Bayırbucak Türkmenlerine yapılan saldırıya tepki gösterdi.

25 Kasım 2015 Çarşamba 10:38
1232 Okunma
GENÇ MEMUR-SEN'DEN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ'NE YAPILAN SALDIRIYA TEPKİ
banner15

 Genç Memur-Sen Bilecik İl Temsilcisi Emrah Gülük, Bayırbucak Türkmenlerine yapılan saldırıya tepki gösterdi.

 

 

  Emrah Gülük yaptığı açıklamada, bugünün mazluma sahip çıkma günü olduğunu söyledi. Bugünün Esed’e, Putin’e, DAEŞ’e, İran’a ve zulme ortak olan bütün zalimlere, canilere ve vahşilere karşı haykırma günü olduğunu belirten Gülük, “Genç Memur-Sen olarak, insani, vicdani ve tarihimizden beslenen sorumluluğumuzu yerine getirmek için bugün buradayız. İnsanlığını kaybetmemiş vicdan sahibi herkesin bizimle birlikte olduğunu, mağdurlara ve mazlumlara sahip çıkmanın yürek yangınını taşıdığına inanıyoruz.

 

 

Vahşet saltanatını sürdürmek için ülkesini cehenneme çeviren, kendi halkına zulmeden Esed, sözde DAEŞ’le mücadele için bölgeye gelen emperyalist Rusya’nın, bölgeyi kendi inancı doğrultusunda tahkim etmek isteyen İran’ın desteğini alıyor, hep birlikte Bayırbucak Türkmenlerinin yaşadığı köylere fosfor ve misket bombaları yağdırıyorlar. Üstelik kadın, çocuk, yaşlı demeden sivilleri öldürüyorlar.

 

 

 Zalim Rusya’yı, Katil Esed’i, Bayırbucak Türkmenlerini yok etmeye yönelen saldırıları ve katliamlarından dolayı esefle kınıyor, lanetliyoruz. Mazlumun dinini, ırkını, mezhebini hiçbir zaman sormadık. Kimden gelirse gelsin zulmün karşısında, kim olursa olsun mazlumun yanında olduk. Bu anlayışla, Bayırbucak Türkmenleri başta olmak üzere Suriye’de hayatını kaybeden Türkmen, Arap ve Kürt kardeşlerimize, masum ve mazlum insanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 25.11.2015 10:38
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKTepkiMemur Sen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle