GENÇ KANATLAR BİLECİK'TE

Havacılık faaliyetlerinin tanıtımı ve yaygınlaştırılmasında bir gönüllük hareketi olan Genç Kanatlar” Bilecik’te stant açtı.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
16 Ağustos 2018 Perşembe 14:42
1462 Okunma
GENÇ KANATLAR BİLECİK'TE

 Havacılık faaliyetlerinin tanıtımı ve yaygınlaştırılmasında bir gönüllük hareketi olan Genç Kanatlar” Bilecik’te stant açtı.


  Türk Hava Kurumu önderliğinde 2008 yılında başlayan ve bir gönüllülük hareketi olan “Genç Kanatlar Topluluğu” Bilecik'te de şubesinin ardından stant açtı. Stant hakkında bilgi veren Bilecik Genç Kanatlar Lideri Yasin Yasa, “Bilecik Genç Kanatlar Şubesi aslında eskiden Bilecik'te vardı ama bazı nedenlerden dolayı kapatıldı. Genç Kanatlar insanları, bizim gibi gençleri uçuşa hazırlıyor. Uçuşta planör, yamaç paraşütü ve yelken kanat gibi eğitimler veriliyor. Bunların tamamı ücretsiz.

 Hiçbir şekilde ücret alınmıyor sadece Eskişehir İnönü, Erzincan, Antalya gibi yerlerde eğitimler veriliyor. Bunları insanlar kendileri seçiyor. Eskişehir’deki eğitimler planör yamaç paraşütü ve yelken kanat olmak üzere 3’e ayrılıyor.

 Bunların eğitim süreleri 1 ay ve 1 aydan kısa oluyor. Genç Kanatlar Bilecik Şubesi’nde etkinlikler yapılmaya devam ediyor. Şuanda toplam 10 kız, 10 erkek olmak üzere. Biz Bilecik’te faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 16.08.2018 15:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle