GEÇEN YILIN TÜRKİYE ŞAMPİYONU BU YIL YİNE FİNALLERDE

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Nike halı saha futbol turnuvasında, Güney Marmara Bölge birincisi oldu.

12 Haziran 2014 Perşembe 10:11
992 Okunma
GEÇEN YILIN TÜRKİYE ŞAMPİYONU BU YIL YİNE FİNALLERDE

  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Nike halı saha futbol turnuvasında, Güney Marmara Bölge birincisi oldu.  

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Nike işbirliğinde gerçekleşen Üniversiteler arası Nike halı saha futbol turnuvası kapsamında Bursa Uludağ Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı, Güney Marmara Bölge birinciliği müsabakalarında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bölge birincisi oldu. Bursa’da yapılan turnuvaya Çanakkale 18 Mart Üniversitesi birincisi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi birincisi ve Bursa Uludağ Üniversitesi birincisi karşılaştı.

 

 Finale yükselen Bilecik Şey Edebali Üniversitesi,  final maçında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ile karşılaştı. Final maçını 8-1 kazanan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bölge birincisi oldu. Bu skor sonrası 24-26 Haziran tarihlerinde İstanbul’da, bölge birincilerinin katılımı ile gerçekleşecek "Nike Halı Saha Türkiye Finaline" katılmayı elde etti.

  Geçen yılın Türkiye Şampiyonu olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi oyuncuları, bu yılki finallerde de şampiyon olarak dönmeyi hedeflediklerini belirttiler.

 

 

Son Güncelleme: 12.06.2014 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle