GAZİPAŞA MAHALLESİNE KADIN ELİ DEĞECEK

Hülya Şener, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Gazipaşa Mahallesinden muhtar adaylığını açıkladı.

09 Şubat 2019 Cumartesi 13:08
1636 Okunma
GAZİPAŞA MAHALLESİNE KADIN ELİ DEĞECEK

Hülya Şener, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Gazipaşa Mahallesinden muhtar adaylığını açıkladı.

Hülya Şener, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Gazipaşa Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayarak Gazipaşa Mahallesine muhtar değil hizmetkar olacağını söyledi. Muhtar adaylığını bir açıklama ile duyuran Hülya Şener, “14 yıldır Gazipaşa Mahallesinde ikamet etmekteyim. 6 yıl boyunca mahallemizde esnaflık yaptım. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Gazipaşa Mahallesine muhtar adayıyım. Mahallemize muhtar olmaya değil hizmetkar olmaya geliyorum. Mahalle sakinlerimizin sesini en iyi şekilde yetkililere ulaştırmak, sorunların hızlı bir şekilde çözülmesini sağlamak için bu göreve talibim. Mahallemizde bazı eksikler gördüm.

Mahallelimiz çok fazla birbirini tanımıyor bu nedenle kapı, kapı gezip hem kendimizi tanıtacağız hem yapmayı planladığımız çalışmaları samimi bir şekilde anlatacağız. Çeşitli çalışmalar yaparak mahallelinin birbiriyle tanışmasını ve kaynaşmasını sağlayacağım. Anladığım ve gördüğüm kadarıyla mahalle sakinlerinin sosyal yönde çok eksikliklerini görüyorum. Bunların yeri ve zamanı geldiğinde bir, bir anlatıp çözümü noktasında sizinle paylaşacağım. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, gençlere, yaşlılara, kadınlarımıza, beyefendilerimize ayrı, ayrı yapacağım projeler var.

Genel olarak kadınlarımızı biraz daha geri planda görüyorum ve bende bir kadın olarak ön plana çıkarmak için elimden geleni yapacağım. Erkeklerin kahvesi var da kadınların kahvesi neden olmasın mesela. Oluşturacağımız kültürel ve sosyal platformlarla mahallemizde ki bütün insanları bir araya getirerek güzel bir ortam oluşturmayı hedefliyorum. Seçmenlerimizin vereceği destekle bu güzel hizmete talibim. Muhtar olmak için değil hizmetkar olmak için varım” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle