FİKRET KARABIYIK'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Olay Haber sahibi İbrahim Rafet Sünetci’nin yarın saat 15.00’da canlı yayın konuğu olacak.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 15:40
1583 Okunma
FİKRET KARABIYIK'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Olay Haber sahibi İbrahim Rafet Sünetci’nin canlı yayın konuğu.

ÖNE ÇIKAN SORULAR

-31 Mart günü yapılan seçimler öncesi 11'de 11 belediye hedefi ile yol çıktınız. Baktığınız il ve en büyük ilçe Bozüyük kaybettiniz. Bunun sebebi sizce neydi?

-Bilecik'te MHP ile yapılan ittifak ters tepti; bunu sandığa baktığımızda anlayabiliyoruz, geçmiş dönemde alınan oylarla. Siz bunun için ne diyorsunuz? Son dakika yapılan ittifak sizce doğrumuydu?

-Belediye meclisi belirlerken bazı çatlak sesler çıktı. Bazı derneklerde sözü geçen kişiler meclise yazılmadı. İl ve Belediye meclisinde neden 2. dönem kuralında ısrarcı olundu.

-Bizce AK Partinin Bilecik'te 31 Mart günü bir hüsrana uğradığı düşüyoruz. Bu başarısızlığın faturası size kesilmeye çalışıyor, görevden alındı, alınacak gibi dedikodular çıktı. Siz bu konuda ne söylemek istersiniz? Bu başarısızlığın sorumlusu kim?

-Bilecik Belediyesi'nde borcu geçen gün Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin tarafından 82 milyon olarak açıklandı. Buı borç hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son Güncelleme: 21.05.2019 18:28
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2019-05-22 10:38:14

bu kibir ve haset bitmedikçe millet sizle aynı düşüncede olmaz biraz toplum gibi gerçekleri görün

banner22

resim yükleresim yükle