"FESLİ ŞAKLABAN"

CHP Bilecik İl Genel Meclisi Aday Adayı Erhan Toka, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı sert bir dille eleştirerek, "Yazıklar olsun, hem de yüz binlerce yazıklar olsun" dedi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
15 Kasım 2018 Perşembe 13:22
531 Okunma
"FESLİ ŞAKLABAN"

  CHP Bilecik İl Genel Meclisi Aday Adayı Erhan Toka, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı sert bir dille eleştirerek, "Yazıklar olsun, hem de yüz binlerce yazıklar olsun" dedi.


 

 Erhan Toka, yaptığı açıklamada  “10 Kasım’da saat 9’u 5 geçe kenefe gidin” deme nezaketsizliğini gösteren Kadir Mısıroğlu adlı zatı, 10 Kasım’da olmasa da 9 Kasım’da evinde ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı sert bir dille eleştirdi. Toka, "Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın fesli şaklabana ziyareti çok manidar. Hem de Ata’mızın vefatının 80'inci sene-i devriyesinde olması oldukça da düşündürücü. Gerçek görevi ülkemizde yaşayan Müslümanları gerek kurumu, gerekse de kurumu bünyesinde çalışanları ile ayrıştırmadan, bölmeden, bütünleştirici bir rol üstlenmesi olan bu başkanın Ülkemizin kurtarıcısı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatma cür'etinde bulunan bu fesli yalamaya ziyaretine bir anlam verebilmiş değilim gerçekten" dedi.
"TÜRK MİLLETİNİN HASLETLERİNE HİÇ BİR GÜÇ ENGEL OLAMAYACAKTIR"
 Toka açıklamasını devamında, "Unutmayın ki;  şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşımızda dediği gibi, 'Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak'  kalıncaya kadar o alçak emellerinize ulaşamayacaksınız. İçerideki ve dışarıda ki hainlerle ne kadar işbirliği yaparsanız yapın bu yüce Türk Milletinin hasletlerine hiç bir güç engel olamayacaktır bu böyle biline. Yazıklar olsun, hem de yüz binlerce yazıklar olsun size ve sizin gibi Atatürk düşmanlarına. Sözlerine Atatürk'ün şu sözleri ile son vermek istiyorum, 'Varlığım Türk varlığına armağan olsun.ne mutlu Türk'üm diyene' dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2018-11-15 16:42:37

Size de yazıklar olsun PKK la omuz omuza yürüyorsunuz meclise soktunuz

banner22

resim yükleresim yükle