FENERIUM TIR'I BİLECİK'TE

 Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi lisanslı ürünlerinin satıldığı Fenerıum TIR'ı Bilecik'e geldi.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
30 Ekim 2018 Salı 17:31
993 Okunma
FENERIUM TIR'I BİLECİK'TE

 Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi lisanslı ürünlerinin satıldığı Fenerıum TIR'ı Bilecik'e geldi.  


  Bilecik Belediyesi Aile Çay Bahçesi önünde kurulan Fenerıum TIR'ı 30 Ekim- 31 Ekim tarihleri arasında Bilecikli Fenerbahçelilere hizmet verecek. Fenerıum'un TIR'ı kurulduğu andan itibaren halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.


  Bilecik Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Benan Pamukçu önderliğinde Fenerbahçe'nin lisanslı ürünleri Bilecik'teki Fenerbahçelilerle buluştu.

Bilecik Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Benan Pamukçu TIR'ın burada olmasından çok mutlu olduğunu belirtti. Pamukçu, "Fenerıum TIR'ı sayesinde Bilecikli Fenerbahçelileri sarı lacivert renklerle buluşturduk. Çok uzun zaman sonra geldi.

Bizler tek bilek değil, tek yürek çalışıyoruz. TIR'ımız bugün ve yarın akşama kadar halkımıza hizmet etmeye devam edecek. Halkımızın ilgisi çok yoğun buda bizleri mutlu ediyor. Tüm fenerli vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle