FECİ KAZA 2'Sİ ÇOCUK 5 YARALI

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

18 Ağustos 2014 Pazartesi 11:04
3024 Okunma
FECİ KAZA 2'Sİ ÇOCUK 5 YARALI
banner15

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.  

 

 

  Edinilen bilgilere göre, Bilecik'in Vezirhan beldesinde Bilecik-İstanbul karayolunda meydana gelen trafik kazasında, 34 VT 6829 Plakalı otomobil sürücüsü Hüseyin K., sol şeritte seyir halinde iken, yan yoldan ana yola çıkan S. Özdemir'in kullandığı 11 AH 417 Plakalı Kamyona arkadan çarptı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Hüseyin K.'a ait otomobil bir anda sağ şeride geçip benzin istasyonuna girmek isteyip, o sırada yan yoldan ana yola çıkan S. Özdemir'e ait Kamyona çarptı. 

 

 

 Çarpmanın etkisi ile, takla atan otomobil’ de bulunan 2'si çocuk İ. K.(6), A. E. K.(4) ağır yaralanırken, sürücü Hüseyin K., Asiye K.(44) Nahsun A. (71) hafif yaralandı. Yaralılardan 4 yaşındaki A. E. K.’ın kolu koparken olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından ilk müdahale yapıldı. Olay yerine gelen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ise yaşanan trafik kazası hakkında Jandarmadan bilgi aldı.

 

 

  Kazayı gören bir vatandaşa göre, olay yerine yardıma koştuğunda, çocuğun hareketsiz yattığını öldüğünü düşündüğünü ardından ses çıkarması üzerine yardım etmeye çalıştığını belirtti. Yardım etmek için çocuğu kendine doğru çektiğinde kolunun olmadığını gören vatandaş, çocuğa ilk olarak tampon uyguladığını daha sonra ise kopan kolu alıp buzun içine koyup Devlet Hastanesine gönderdiğini belirtti.

 

 

 Olay yerine yakın Bir fabrikanın araç ve içinde bulunan sedyesi ile  ilk olarak çocuklar Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Daha sonra ise otomobilde bulunan Hüseyin K. ve Asiye K. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

 

  Otomobilde bulunan 5 kişi yaralanırken, kolu kopan 4 yaşındaki A. E. K. hava ambulansı ile Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanelerine Çocuk Acil Servisine sevk edilirken, kamyon sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 18.08.2014 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle